TRUCKS

×

TU EȘTI CEL PE CARE-l CĂUTĂM?

Bun venit la Volvo Trucking Adventure

Ți-ar plăcea să pleci într-o calătorie epică în Scandinavia, în această toamnă?
Tu ai putea fi persoana pe care o căutăm pentru această aventură unică în viață: un șofer de autocamion Volvo care dorește să încerce cele mai interesante misiuni de transport, să se întâlnească cu alți colegi șoferi și să descopere frumusețea extraordinară a Scandinaviei – drumuri libere, peisaje uluitoare, precum și spectacolul unic al naturii sălbătice. 

 

Călătoria ta va începe din Göteborg, Suedia, locul de naștere al companiei Volvo Trucks, și se va încheia la Capul Nord, în Norvegia, cel mai nordic punct al Europei continentale.

Aventura începe din Göteborg
 

Volvo Trucks invită șoferii de autocamioane Volvo la sediul său din Göteborg, Suedia, la evenimentul Volvo Trucking Adventure, care va avea loc pe parcursul a 2 zile, pe 15 și 16 septembrie 2022. Aici, vei avea șansa de a întâlni alți șoferi din întreaga lume, de a testa cele mai recente autocamioane Volvo, de a vedea cum sunt fabricate – și multe altele.

Un singur șofer va merge până la capăt

 

Poate chiar tu vei fi persoana aleasă, să plece în călătoria epică prin Scandinavia! Diferite etape ale călătoriei vor fi filmate pentru a fi distribuite pe canalele noastre de socializare, așadar, ar trebui să te simți confortabil în fața camerei de filmat. Te vei putea bucura de această aventură uimitoare la volanul unui autocamion de top Volvo FH.

Ce se întâmplă pe parcursul călătoriei?
 

Șoferul ales va începe călătoria Imediat după eveniment. Traseul va include diverse opriri pentru a întâlni șoferi locali de autocamion, testări de autocamioane electrice și experiența inedită a transportului greu într-o mină. De asemenea, vei avea posibilitatea de a explora și cultura locală.

Ți-ai dorit întodeauna să descoperi peisajele extraordinare din Scandinavia? Atunci această călătorie este ideală pentru tine!

Te poți înscrie în această aventură Volvo, dacă:
 

  • Conduci un autocamion Volvo și poți călători în Suedia și Norvegia timp de aproximativ 10 zile, începând cu 15 septembrie 2022.
  • Ai un permis de conducere pentru autocamioane valabil, cu clasificare CE, conform standardelor europene.
  • Și, mai presus de toate acestea – chiar îți dorești să pleci în această aventură și ne poți argumenta motivele tale în formularul de înscriere.

Aplică pentru a participa la Volvo Trucking Adventure

Attached: 0KB /10MB
Termeni și condiții

Ce se întâmplă în continuare?
 

Un juriu din cadrul companiei Volvo Trucks va selecta șoferii pe baza solicitărilor de participare, care se fac prin formularul de pe această pagină web, precum și de pe alte pagini web locale. Înainte de a lua decizia finală, juriul va lua în considerare multe aspecte, cum ar fi (dar fără a se limita la) răspunsurile personale, experiența șoferului în condusul de autocamioane, etc. Decizia juriului nu poate fi contestată.

La eveniment și în timpul călătoriei, vei fi invitatul nostru.
Toate cheltuielile, precum cele pentru transport, cazare și mese, vor fi suportate de compania Volvo Trucks.

 

 

Distribuie evenimentul și alătură-te rețelelor noastre de socializare

Chiar dacă nu poți veni în Suedia pentru călătorie, faci parte oricum din marea comunitate Volvo din întreaga lume! Distribuie o imagine sau un videoclip în feed-ul tău de pe Instagram – spunându-ne de ce îți place meseria de șofer de camion–și etichetează postarea cu  hashtag #VolvoTruckingAdventure, pentru a avea șansa de a primi gratuit articole originale Volvo. Nu uita că profilul tău trebuie să fie public, pentru ca noi să putem vedea postarea!

Vom trage la sorți 10 câștigători pe 1 iulie 2022, care vor primi o selecție de articole merchandise Volvo.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.