TRUCKS

VIITORUL AUTOCAMIOANELOR ELECTRICE

DE CE ELECTROMOBILITATEA?

Volvo Trucks dorește o viață cotidiană mai bună pentru toți oamenii care vizitează sau trăiesc și lucrează în orașele noastre, mai mici sau mai mari. Orașele sunt în continuă expansiune, la fel și provocările pe care le ridică. Din fericire, la orizont se ivesc tot mai multe schimbări, care devin tot mai accesibile cu fiecare zi.

Electromobilitatea joacă un rol-cheie în tranziția noastră către soluțiile sustenabile de transport. Autocamioanele electrice devin acum o realitate și o soluție comercială viabilă pentru mediile urbane și pentru companii.

Aflați mai multe despre diferitele aspecte ale electromobilității și despre modul în care Volvo Trucks dorește să contribuie la construirea unor orașe ale viitorului cât mai interesante.

Optimizat pentru nevoile dumneavoastră

Adoptarea soluției electrice este o investiție de viitor – din punct de vedere financiar și din perspectiva imaginii. Începem întotdeauna cu o analiză minuțioasă a nevoilor dumneavoastră, pentru a putea adapta o soluție completă, care să vi se potrivească perfect. 

 

Soluții sustenabile >

 

Autocamioanele

Alegeți între două modele integral electrice de autocamioane. Modelul Volvo FL Electric compact și agil și modelul Volvo FL Electric de mai mari dimensiuni pentru activități mai dificile și mai solicitante.

Varianta ideală pentru dumneavoastră

Cu Volvo Trucks veți beneficia de o soluție de transport creată pentru nevoile dumneavoastră specifice. Și pe care o adaptăm la activitățile și traseele specifice afacerii dumneavoastră.

 

Transport urban

Indiferent dacă livrați bunuri de consum sau materiale de transport pentru a construi orașele de mâine – acum puteți face acest lucru într-un mod mult mai curat și mai silențios. Este mai bun atât pentru mediu, cât și pentru imaginea dumneavoastră de firmă.

 

Colectarea deșeurilor

Dacă vă ocupați cu colectarea deșeurilor – pornirile și opririle devin mai curate și mai liniștite atunci când adoptați soluția electrică. Aveți grijă atât de personalul dumneavoastră, cât și de mediul urban.

 

LIVRĂRI CU ADEVĂRAT DIRECTE, DE LA FURNIZOR LA CUMPĂRĂTOR

Cu ajutorul unui autocamion electric, expresia „livrări directe de la furnizor la cumpărător” capătă o cu totul altă semnificație. Veți fi mai aproape de clienții dumneavoastră și veți avea grijă de șoferii dumneavoastră.

Mergeți până la capăt

Reduceți-vă logistica și oferiți posibilități pentru fluxuri de lucru noi și eficiente. Cu emisii zero și cu un nivel redus de zgomot, veți putea să ridicați și să livrați mărfurile în locurile în care autocamioanele obișnuite nu ajung. În interiorul și în afara zonelor de mediu. Aveți acces direct la depozitele acoperite, în loc să trebuiască să stați afară. 

 

Faceți dovada sustenabilității 

Când livrați mărfurile, reprezentați și o marcă. Toată lumea știe că transportul are impact asupra mediului. Profitați de ocazie pentru a arăta lumii că luați în serios sustenabilitatea în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare. Sunteți gata să luați poziție în acest sens?

Care este soluția dumneavoastră?

Adoptați modelul Volvo FL Electric agil și direct sau modelul Volvo FL Electric de mai mari dimensiuni, cu o capacitate de încărcare mai ridicată și un lanț cinematic mai puternic. Indiferent de activitățile și traseele dumneavoastră, vom găsi o soluție optimizată care să vă ajute șoferii să facă o treabă și mai bună.

Parcurgeți cele mai frecvente întrebări

Parcurgeți cele mai recente știri despre electromobilitate

ADOPTAȚI SOLUȚIA SUSTENABILITĂȚII

Adoptarea soluției electrice înseamnă și o deplasare mai puțin zgomotoasă și mai curată. Un mare avantaj dacă acționați în zone rezidențiale și în medii urbane. Cu modelul Volvo FL Electric și cu modelul Volvo FL Electric, veți beneficia de toate acestea într-un singur pachet.

Ideal pentru oprire și pornire

În comparație cu un autocamion tradițional, un autocamion electric este foarte silențios. Atât în cursul deplasării, cât și în staționare. De asemenea, un motor electric furnizează imediat cuplul maxim, ceea ce oferă o tracțiune ușoară și fluidă. Acest lucru este ideal pentru opririle și deplasările pe care le faceți de obicei în cursul transportului urban. 

 

Un mediu de lucru mai bun

Veți vedea o mare diferență – atât în cabină, cât și atunci când lucrați în jurul autocamionului. Zgomotul și vibrațiile din cabină sunt mult mai reduse. Deplasarea se face într-adevăr cu ușurință și fără probleme. În ansamblu, o activitate mai silențioasă și calitatea superioară a aerului îmbunătățește mediul de activitate pentru personalul dumneavoastră și pentru oamenii aflați pe stradă.

Un mediu mai silențios în general

Adoptarea soluției electrice înseamnă și un mediu mai silențios. Nivelul de zgomot în timpul deplasării pentru autocamionul nostru electric este cu 10 dB mai mic decât de cel generat de un autocamion tradițional. Pentru urechea umană, nivelul de zgomot se percepe astfel pe jumătate. Și la oprire, zgomotul de-abia dacă este măsurabil. Imaginați-vă ce face electrificarea pentru mediul de lucru și pentru nivelul de poluare fonică din orașe.

Analizați autocamioanele noastre

Beneficiați De Susținere Până La Capăt

Adoptarea soluției electrice înseamnă mai mult decât să cumpărați autocamioane noi. Totul începe printr-o analiză a ceea ce vreți să obțineți.

 

Studiu preliminar

Care sunt activitățile și nevoile dumneavoastră? Ce mărfuri transportați și pe ce distanțe? Cum rămâne cu cerințele de capacitate și cu numărul de opriri? Unde vă veți deplasa și când? Cât de detaliată este planificarea traseelor parcurse de dumneavoastră? Există stații de încărcare de-a lungul traseelor parcurse de dumneavoastră? Luăm în considerare întregul domeniu de aplicare pentru a vă prezenta cea mai bună soluție.

 

Personalizarea autocamioanelor

După ce vom afla răspunsuri, vom începe să vă punem la dispoziție o soluție adaptată pentru nevoile dumneavoastră. Cum putem răspunde nevoilor dumneavoastră privind capacitatea de încărcare și intervalul operațional pentru a vă maximiza eficiența? 

Analizați autocamioanele noastre

Încărcarea

Grija privind distanța parcursă și posibilitățile de încărcare sunt, probabil, una dintre preocupările dumneavoastră atunci când adoptați soluția electrică. Există un încărcător de curent alternativ la bord și un cablu de încărcare inclus, care permit încărcarea peste noapte. Încărcarea mai rapidă necesită o stație de încărcare externă. Volvo Trucks colaborează cu furnizorii de stații de încărcare pentru a vă asigura o infrastructură de încărcare care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

 

Activități de service

Autocamioanele electrice necesită operațiuni de service diferite și mai puțin frecvente decât un autocamion tradițional. De exemplu, nu aveți nevoie de schimburi frecvente ale uleiului de motor. Există însă și alte funcții care necesită inspecție și service. Tehnicienii de service desemnați de către distribuitorul dumneavoastră Volvo Trucks sunt instruiți să aibă grijă de autocamioanele electrice. 

 

Etape ulterioare

După ce ați făcut alegerea de a adopta soluția electrică, este mai ușor să parcurgeți etapele suplimentare. Suntem lângă dumneavoastră pentru a vă sprijini oferindu-vă soluțiile potrivite.

Întrebări Frecvente Despre Modelul Volvo Fe Electric

În primul rând, se elimină problema emisiilor de gaze. Acest lucru înseamnă că puteți îmbunătăți de fapt calitatea aerului dacă alegeți un autocamion electric în locul autocamioanelor cu motoare cu combustie. În al doilea rând, sunt mai silențioase. Poluarea fonică este o problemă în creștere în zonele urbane, iar autocamioanele electrice contribuie la reducerea nivelului de zgomot în orașe. Nu în ultimul rând, un autocamion electric este ușor de condus în mediile urbane obișnuite, care presupun multe porniri și opriri.

Personalizăm fiecare autocamion electric pentru activitățile și rutele sale specifice de transport. Capacitatea acumulatorului este optimizată astfel încât să încărcați autocamionul atunci când nu îl utilizați – și să beneficiați de un autocamion gata încărcat atunci când aveți nevoie. Modelul Volvo FL Electric acoperă distanțe de până la 300 km în ceea ce privește transportul de distribuție.

Da, pot face asta. Deoarece nu generează emisii de gaze, acestea pot funcționa la terminalele interioare și în zonele urbane cu reglementări privind emisiile zero. Și, din moment ce sunt mai silențioase, ele pot funcționa și în intervalele orare când nivelul de zgomot este restricționat.

Cu adevărat mai ușor. Când vă aflați la volan, aveți acces direct la cuplu ridicat și la puterea fluidă chiar de la început. Ideal pentru transporturi care presupun multe porniri și opriri. Nivelurile scăzute de zgomot și de vibrații înseamnă că beneficiați de un mediu de lucru optim.

Da, așa sunt aceste autocamioane. Autocamioanele noastre electrice sunt destinate utilizării urbane, unde ciclurile de transport sunt previzibile – cum ar fi livrările, colectarea deșeurilor și transporturile de construcții ușoare.

FACEȚI URMĂTORUL PAS

Dealerul local Volvo Trucks este gata să vă ajute să adoptați o soluție electrică optimă pentru activitatea dumneavoastră.