TRUCKS

România

×

O NOUĂ GAMĂ DE AUTOCAMIOANE 

Cu noile Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM și Volvo FMX vă oferim o experiență de condus cu totul nouă. Iar performanța și eficiența ating un nou nivel. O nouă interfață de lucru pentru șofer, un spațiu interior mai mare și faruri cu fază lungă adaptivă sunt doar câteva exemple. Patru autocamioane noi. Cea mai mare lansare Volvo Trucks de până acum. De aceea v-o prezentăm într-un mod inedit!

Noua noastră gamă de autocamioane

Explorați interiorul și exteriorul noilor autocamioane.  

Este acest film real?

Aflați mai multe detalii din culisele realizării turnului format din cele patru noi autocamioane Volvo. 

08A3977 FH 4x2, semiremorcă, transporturi de cursă lungă

Volvo Trucks lansează noul Volvo FH – Următoarea generație de autocamioane concepută cu accent pe necesitățile șoferului

Volvo Trucks a lansat noul Volvo FH echipat cu o cabină reconfigurată, cu caracteristici inovatoare de siguranță și cu un mediu de lucru care se concentrează asupra necesităților șoferului. Un obiectiv esențial al noului design este de a-i oferi șoferului un stil de viață mai productiv, mai sigur și mai confortabil pe șosea.
R2A8182 Noua gamă de autocamioane grele Volvo Trucks

Volvo Trucks lansează o nouă generație de autocamioane pentru transportul greu, proiectată în jurul șoferului.

Volvo Trucks introduce patru autocamioane noi, cu accent puternic pus pe mediul de lucru al șoferului, pe siguranță și productivitate. „Suntem cu adevărat mândri de această investiție inovatoare. Obiectivul nostru este să fim cel mai bun partener de afaceri al clienților noștri, făcându-i și mai competitivi și ajutându-i să atragă cei mai buni șoferi pe o piață din ce în ce mai dificilă”, spune Roger Alm, președintele Volvo Trucks. Cele patru autocamioane pentru transportul de mare tonaj; Volvo FH, FH16, FM și FMX, reprezintă aproximativ două treimi din livrările Volvo Trucks.
Volvo Trucks prezintă noul Volvo FH16

Volvo Trucks prezintă noul Volvo FH16 – Combină confortul cu puterea pentru productivitate superioară

Volvo Trucks a lansat o nouă generație a modelului Volvo FH16 care combină cu succes noi caracteristici de siguranță, un mediu de lucru concentrat pe nevoile șoferului și cele mai noi tehnologii în domeniu, pentru a le oferi clienților o productivitate sporită. Noul vârf de gamă aparține noii generații de vehicule Volvo Trucks dezvoltată cu accent pe șofer.

Got a question?

Your local Volvo Trucks dealer will have the answer. Drop in, give them a call or ask them to come and see you.