TRUCKS

VOPSEŞTE-ŢI CAMIONUL VOLVO

ALEGE DIN PESTE 800 DE CULORI

Fabrica de asamblare cabine Volvo Trucks deține cel mai optimizat atelier de vopsitorie din lume din punct de vedere al protecției mediului. Da, este cu adevărat „verde”. Dar poate fi selectată orice culoare.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 800 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți să vedeţi cum arată culoarea preferată? Folosiți aplicația de colorare a cabinei, de mai jos.

Nuanța perfectă

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul local Volvo.

O experiență reală

Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie. Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați reprezentantul local Volvo Trucks.

PRIVIȚI-L. ATINGEȚI-L. CONDUCEȚI-L.

Reprezentanţii noştri de vânzări vă pot arăta noul Volvo FH. De asemenea, vă pot răspunde la întrebările legate de designul unic și caracteristicile sale remarcabile.