TRUCKS

În exteriorul cabinei

Activitatea în jurul autocamionului Volvo FE

Când o mare parte a timpului de lucru este petrecut în afara cabinei, vă doriți un autocamion care oferă un mediu de lucru sigur și eficient în exterior. Analizați îndeaproape unele dintre soluțiile Volvo FE care vă avantajează în acest sens.

Acces facil în cabină

Indiferent de versiunea de cabină, Volvo FE este potrivit pentru a intra și a ieși rapid atunci când lucrați în jurul autocamionului. Cu cât faceți asta mai mult în decursul unei ture – cu atât mai mult veți aprecia acest autocamion.

Acces la echipamentele dumneavoastră

Dotați Volvo FE cu două cutii de instrumente separate pentru a depozita curelele de asigurare a încărcăturii și alte echipamente de care aveți nevoie atunci când lucrați în afara cabinei. Cea mai mică versiune are un volum de 55 de litri, iar cea mai mare are 125 de litri.

Alimentați-vă echipamentul

Vă alimentați Volvo FE cu electricitate, gaz sau diesel? Indiferent de opțiune, există prize de putere dintre care puteți să alegeți pentru a transmite energia către pompele, autobasculanta, compactorul, liftul sau orice alte echipamente de care aveți nevoie pentru a vă face treaba.

La nivelul dumneavoastră

Alegeți suspensia pneumatică dacă trebuie să vă adaptați la diferite înălțimi de lucru. Sistemul electronic de comandă (ECS) controlează ajustarea înălțimii șasiului în cazul suspensiei pneumatice, prin intermediul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi. Încărcarea este mai ușoară și mai rapidă în general.

Personalizat pentru aplicații speciale

Șasiul poate fi adaptat special pentru aplicații specifice, cum ar fi vehiculele pentru transportul deșeurilor, cisternele și macaralele. Componente precum carburantul și rezervoarele AdBlue sunt repoziționate pentru a optimiza șasiul.

Opțiuni de lanțuri cinematice

Calitatea aerului și nivelul de zgomot din afara cabinei contribuie enorm la mediul de lucru din jurul cabinei. Volvo FE este echipat cu lanțuri cinematice care funcționează fie cu energie electrică silențioasă, cu zero emisii de eșapament, fie cu gaz cu emisii scăzute, fie cu energie diesel certificată Euro 6.

Lanț cinematic Volvo FE

Un corespondent perfect pentru aceste segmente de transport

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.