TRUCKS

România

×
Configurația flexibilă a șasiului Volvo FE

Un cadru pentru succes

șasiu Volvo FE

Inginerii noștri au avut o viziune: un șasiu flexibil care să se poată adapta la aproape orice activitate. Rezultatul a fost un șasiu ușor, dar suficient de puternic pentru cele mai grele încărcături. Incredibil de durabil. și poate fi personalizat la nesfârșit. Așadar, oricare ar fi afacerea dumneavoastră, există un autocamion Volvo FE potrivit.

Șasiul Volvo FE – pentru montare ușoară a suprastructurilor

Rigid, dar flexibil

Șasiul Volvo FE poate fi configurat pentru aproape orice suprastructură. Modelul robust și rigid, pătrat și plat facilitează montarea suprastructurii, reprezentând o soluție potrivită pentru cele mai pretențioase operații. În plus, prin variantele îmbunătățite de șasiu pentru Euro 6, autocamionul Volvo FE rămâne neafectat de cerințele mai stricte privind emisiile.

Mai puțin timp petrecut în atelierul carosierului

Comandați Volvo FE, iar carosierul se poate conecta imediat la Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri). Utilizând specificațiile precise și schițele 3D din sistem, lucrul poate începe chiar înainte ca autocamionul să iasă din fabrică. Prin urmare, livrarea va fi mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere financiar.

Volvo Bodybuilder Instructions

Volvo Bodybuilder Instructions ajută la scurtarea timpului de așteptare
The Electronic Control System of the Volvo FE

Încărcare rapidă și ușoară

Sistemul electronic de comandă (ECS) poate fi utilizat pentru a controla ajustarea înălțimii șasiului în cazul suspensiei pneumatice, prin intermediul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi. Acest lucru înseamnă posibilitatea de încărcare rapidă și eficientă la orice înălțime.

Choose between mechanical cab suspension or air suspension

Suspensie ultramodernă

Rulare uniformă garantată. Alegeți suspensia mecanică a cabinei, cu arcuri și amortizoare atât în partea din față, cât și în partea din spate. Ori suspensia pneumatică integrală a cabinei, cu perne de aer în față și în spate.

Volvo FE chassis cyclist blue truck

Sistem electronic de frânare (EBS)

Volvo FE este echipat cu sistem de frânare pneumatic ce dispune de discuri ventilate atât în față, cât și în spate. Sistemul de frânare controlat electronic (EBS) asigură un răspuns mai rapid și mai sigur la frânare și reduce uzura frânelor. Sistemul include caracteristici precum ABS și coordonarea sistemelor de frânare care utilizează frânele autocamionului pentru a asigura frânarea uniformă, reducerea uzurii anvelopelor și a frânelor. Pachetul EBS extins include și o caracteristică de menținere în rampă.

Șasiul flexibil

Șasiul flexibil

Personalizat, pregătit sau standard

Șasiul Volvo FE poate fi comandat cu o configurație standard. Însă dacă doriți să ușurați activitatea carosierului, puteți comanda șasiul cu kitul de pregătire sau chiar complet adaptat la nevoile dumneavoastră specifice.

Pentru aplicații speciale

Șasiul poate fi adaptat special pentru aplicații specifice, cum ar fi vehiculele pentru transportul deșeurilor, cisternele și macaralele. Componente precum carburantul și rezervoarele AdBlue sunt repoziționate pentru a optimiza șasiul.

Punți spate

Sunt disponibile patru punți spate diferite în diverse combinații. Capacitatea de încărcare este cuprinsă între 13 și 23 de tone.

Punți portante

Alegeți între două tipuri de punți portante – o punte portantă fixă cu roți simple sau duble sau o punte portantă directoare cu comandă hidraulică, cu roți simple. Ambele modele prezintă opțiunea unei funcții de ridicare atunci când autocamionul rulează descărcat.

Înălțime cadru

Există două înălțimi ale secțiunii cadrului, de 266 mm și de 300 mm, cu o grosime a cadrului de 7 sau 8 mm, în funcție de model.

Căptușeală interioară pentru cadru

În cazul vehiculelor cu trei punți există o căptușeală interioară, care ranforsează zona în care se montează punțile spate.

Rezervoare de combustibil

În funcție de specificațiile autocamionului și de cerințele speciale, puteți alege rezervoare de combustibil din oțel sau aluminiu, cu capacitatea cuprinsă între 160 și 630 litri.

Truse de scule

Echipați-vă Volvo FE cu două truse de scule separate pentru păstrarea chingilor de fixare a încărcăturii sau a altor echipamente. Dimensiunile sunt de 55 litri și respectiv de 125 litri.

Sistem lateral de protecție anti-împănare

Sistemul lateral de protecție anti-împănare (SUP) ranforsat și pliabil este disponibil ca opțiune montată din fabrică. Fiind conceput de Volvo, combină protecția sigură și întreținerea ușoară.

Punți față

Sunt disponibile punți față care nu necesită întreținere, cu o sarcină utilă maximă ce variază de la 7,1, 7,5, 8,0 până la 9,0 tone.

Începeți să construiți

Vizitați dealerul local Volvo Trucks pentru a discuta despre opțiunile de configurații pentru autocamionul Volvo FE perfect.