TRUCKS

Adaptată nevoilor dumneavoastră

șasiu Volvo FE

Volvo FE oferă un șasiu flexibil care poate fi adaptat pentru o gamă largă de activități. Rezultatul a fost un șasiu ușor, dar suficient de puternic pentru cele mai grele încărcături. Incredibil de durabil. Așadar, oricare ar fi afacerea dumneavoastră, există un autocamion Volvo FE potrivit.

Rigid, dar flexibil

Șasiul Volvo FE poate fi configurat pentru aproape orice suprastructură. Modelul robust și rigid, cu un design pătrat și plat facilitează montajul, reprezentând o soluție potrivită pentru cele mai pretențioase operațiuni. Indiferent dacă alegeți un model pe energie electrică, gaz sau diesel.

Personalizat, pregătit sau standard

Șasiul Volvo FE poate fi comandat cu o configurație standard. Însă dacă doriți să ușurați activitatea carosierului, puteți comanda șasiul cu kitul de pregătire sau chiar complet adaptat la nevoile dumneavoastră specifice.

Mai puțin timp petrecut în atelierul carosierului

Comandați Volvo FE, iar carosierul se poate conecta imediat la Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri). Utilizând specificațiile precise și schițele 3D din sistem, lucrul poate începe chiar înainte ca autocamionul să iasă din fabrică. Prin urmare, livrarea va fi mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere financiar.

Volvo Bodybuilder Instructions

Pentru aplicații speciale

Șasiul poate fi adaptat special pentru aplicații specifice, cum ar fi vehiculele pentru transportul deșeurilor, cisternele și macaralele. Componente precum carburantul și rezervoarele AdBlue sunt repoziționate pentru a optimiza șasiul.

Punți spate

Sunt disponibile patru punți spate diferite în diverse combinații. Capacitatea de încărcare este cuprinsă între 13 și 23 de tone.

Înălțime cadru

Există două înălțimi ale secțiunii cadrului, de 266 mm și de 300 mm, cu o grosime a cadrului de 7 sau 8 mm, în funcție de model.

Truse de scule

Echipați-vă Volvo FE cu două truse de scule separate pentru păstrarea chingilor de fixare a încărcăturii sau a altor echipamente. Dimensiunile sunt de 55 litri și respectiv de 125 litri.

Punți portante

Alegeți între două tipuri de punți portante – o punte portantă fixă cu roți simple sau duble sau o punte portantă directoare cu comandă hidraulică, cu roți simple. Ambele modele prezintă opțiunea unei funcții de ridicare atunci când autocamionul rulează descărcat.

Căptușeală interioară pentru cadru

În cazul vehiculelor cu trei punți există o căptușeală interioară, care ranforsează zona în care se montează punțile spate.

Punți față

Sunt disponibile punți față care nu necesită întreținere, cu o sarcină utilă maximă ce variază de la 7,1, 7,5, 8,0 până la 9,0 tone.

Suficientă energie

Model electric, gaz sau diesel? În orice caz, aveți mai multe opțiuni pentru stocarea energiei. Autocamioanele electrice cu 3 sau 4 acumulatori, cu o capacitate de 280 – 375 kWh, cu 6 sau 8 rezervoare de gaz, cu un volum cuprins între 160 și 630 de litri de motorină.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.