TRUCKS

România

×
Volvo FE pentru transporturi regionale și urbane

Inteligență pe șosea

CABINĂ VOLVO FE

Compact. De încredere. Mândru că este Volvo. Volvo FE se distinge între alte autocamioane de distribuție urbană și regională. Cabina simplificată și farurile caracteristice sub formă de V îi conferă un loc printre vehiculele de cea mai înaltă calitate din clasa sa.

Volvo FE, un membru al familiei Volvo

Membru al familiei

Designul aerodinamic, ușor rotunjit. Liniile și elementele grafice îndrăznețe. Farurile în formă de V reprezentând sigla Volvo. Este adevărat că Volvo FE este mai mic, dar acest lucru înseamnă și că este agil și ușor, două caracteristici foarte apreciate pentru operațiile în apropierea orașelor. Puteți întâlni un membru cu drepturi depline din gama de autocamioane Volvo premium.

Volvo FE exterior grille

O marcă a distincției

Sigla prestigioasă a autocamionului Volvo FE este amplasată sus, pe partea frontală a vehiculului, mai aproape de șofer. Acest lucru subliniază că șoferul este aproape de utilizatorii vulnerabili ai drumului. Îi conferă autocamionului un aspect mai prietenos în traficul aglomerat.

Volvo FE exterior blue truck turning

Să treacă aerul

Modelul dinamic, ușor rotunjit al autocamionului Volvo FE reduce rezistența aerului, crescând manevrabilitatea și economisind combustibil. Cu modelul distinctiv sub formă de fagure, grila frontală îmbunătățește admisia aerului, ceea ce facilitează o răcire mai bună a motorului și procesul de tratare ulterioară a gazelor de eșapament.

Deflector aer pe acoperiș

Deflectorul de aer de pe acoperiș reduce rezistența la aer. Combinați acest element cu un parasolar și cu deflectoarele pentru părțile laterale ca să obțineți rezultate mai bune.

Concept de bară de protecție din trei bucăți

Conceptul inovator de bară de protecție încorporează colțare din oțel, ce asigură o rezistență excelentă la impact. Și dacă o singură componentă este defectă, aceasta este ușor de înlocuit. Acest lucru înseamnă costuri mai mici de reparații pentru dumneavoastră.

Găsiți cabina perfectă

Prezentare generală exterioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră.

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie.

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

Opriți-vă și uitați-vă

Decideți singur dacă autocamionul Volvo FE este cel mai frumos autocamion de distribuție pe care l-ați întâlnit. Vizitați dealerul local Volvo Trucks.