TRUCKS

Perfect adaptat

Exterior cabină Volvo FE

Compact, demn de încredere și inconfundabil un Volvo. Locul unui Volvo FE este pe șosea. Farurile distinctive în formă de V, zonele generoase ale ferestrelor și cabina cu acces coborât demonstrează că acesta este un autocamion Volvo conceput pentru mediul urban.

Acces coborât și compact

Vă dați seama fără echivoc că Volvo FE este conceput pentru mediul urban. Dimensiunile exterioare ale cabinei sunt compacte și, indiferent de modelul cabinei, poziția de condus este foarte aproape de sol. Din scaunul șoferului aveți cea mai bună capacitate de a crea contact vizual cu alți utilizatori ai drumului. Și, dacă doriți să vă apropiați și mai mult de sol, există cabina cu acces coborât.

Ce tip de cabină preferați?

Alegeți dintre patru modele diferite de cabină. Fiecare cu profilul său, în funcție de opțiunea pentru un format de cabină cu adevărat compact, pentru mai mult spațiu interior sau pentru acces coborât în cabină.

Concept de bară de protecție din trei bucăți

Conceptul inovator de bară de protecție încorporează colțare din oțel, ce asigură o rezistență excelentă la impact. Și dacă o singură componentă este defectă, aceasta este ușor de înlocuit.

Geamurile generoase

Toate cabinele Volvo FE oferă geamuri generoase pentru vizibilitate excelentă. Dacă doriți să vă îmbunătățiți și mai mult vizibilitatea directă, puteți solicita Volvo FE cu o serie de geamuri suplimentare.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.