TRUCKS

Bun venit la muncă!

Interior cabină Volvo FE

Cabina Volvo FE oferă un mediu de lucru excelent pentru profesioniștii urbani ocupați. Indiferent de alegerea dumneavoastră de cabină, accesul ușor facilitează intrarea. Odată intrat în cabină, interiorul spațios, cu caracteristici bine puse la punct, face din aceasta un mediu de lucru excelent.

Vizibilitate integrală

Poziția joasă de condus, parbrizul mare și geamurile suplimentare din portiere vă oferă contact strâns cu mediul din jurul vehiculului. Perspectiva completă și vizibilitatea excelentă fac din Volvo FE o garanție a siguranței cetățenilor.

Geamuri suplimentare și vizibilitate

Comandați Volvo FE cu geamuri suplimentare în partea inferioară a portierelor și în spatele acestora. Vă sporește vizibilitatea asupra zonei din apropierea autocamionului.

Avantajele cabinei cu acces coborât

Cabina cu acces coborât Volvo FE este proiectată pentru operațiuni mai line, care presupun porniri și opriri frecvente – cum ar fi colectarea deșeurilor, transporturile de livrare și transporturile de construcții. O treaptă cu intrare joasă confortabilă și o deschidere a ușii de 90 de grade, până la 440 mm, vă permit să intrați și să coborîți din cabină fără niciun efort. Rezultatele înseamnă efort și oboseală reduse, precum și productivitate îmbunătățită.

Două sau patru locuri?

Cabina cu acces coborât vine în două versiuni. Versiunea cu spațiu de acces oferă o suprafață plată în cabină și o capacitate de până la patru locuri. Dacă există doar un pasager, există versiunea cu un scaun suspendat pneumatic pentru pasager și cu un tunel pentru motor. Este o opțiune excelentă pentru transporturile urbane și cele de construcții.

Ușă pliantă pe partea pasagerului

Cabina cu acces coborât este echipată fie cu o ușă obișnuită, fie cu o ușă pliantă pe partea pasagerului. Ușa pliantă asigură un unghi mare de deschidere și acces coborât, oferind siguranță și mai multe avantaje în mediile cu trafic intens.

Concept ergonomic

Instrumente, schimbător de viteze, comenzi și depozitare. În interiorul Volvo FE, tot ceea ce este necesar pentru a vă face treaba se află exact acolo unde vă așteptați să fie. Aceasta înseamnă mai puține mișcări. Nu trebuie să vă întindeți atât de mult. Astfel, mâinile dumneavoastră stau mai mult timp pe volan și puteți fi atent la ce se întâmplă în jurul autocamionului.

Scaun foarte confortabil

Vă veți simți foarte confortabil pe scaunele Volvo FE ergonomice, cu tetiere și centură de siguranță integrate. Materialul tapițeriei prezintă rezistență excelentă la murdărie. Atât scaunul șoferului, cât și scaunul pasagerului pot fi reglate conform diferitelor necesități.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.