TRUCKS

România

×
Cabină Volvo FE: confort în interior, superior în toate detaliile

Savurați călătoria

Interior cabină Volvo FE

Un șofer care se simte confortabil este un șofer mai eficient. Prin urmare, ne-am străduit ca orele de lucru petrecute în autocamionul Volvo FE să fie mai satisfăcătoare ca oricând. Accesul ușor facilitează intrarea. După ce intrați, un interior spațios, cu caracteristici bine stabilite, vă transformă autocamionul într-un spațiu relaxant, foarte plăcut pentru lucru. Examinați mai atent

Volvo FE interior cabin overview studio

Concept ergonomic

Instrumentele. Schimbătorul de viteze. Comenzile. Depozitarea. În autocamionul Volvo FE, toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă desfășura activitatea se află exact acolo unde trebuie și este ușor de ajuns la ele. Aceasta înseamnă mai puține mișcări. Nu trebuie să vă întindeți atât de mult. Prin urmare, mâinile dumneavoastră vor sta mai mult timp pe volan, iar privirea nu se va abate de la drum.

Patru dimensiuni de cabină

Alegeți între patru opțiuni de cabină – cabina de zi, cabina de dormit de mici dimensiuni, cabina de dormit și cabina cu acces coborât. Cabina de dormit este cel mai spațios model, fiind perfectă pentru sarcinile de lucru pe distanțe mai lungi, atunci când doriți să vă odihniți în timpul zilei de lucru.

Volvo FE interior drivers seat studio

Scaun foarte confortabil

Vă veți simți foarte confortabil în scaunele Volvo FE ergonomice, cu ancorare solidă în podea, tetiere și centură de siguranță integrate. Materialul tapițeriei prezintă rezistență excelentă la murdărie. Atât scaunul șoferului, cât și scaunul pasagerului pot fi reglate conform diferitelor necesități.

Mereu curat

Adăugați husele pentru scaune și protejați tapițeria originală a autocamionului, facilitând totodată curățarea. Sunt special concepute de Volvo și sunt disponibile în două culori.

Spațiu generos de stocare pentru toate obiectele dumneavoastră

Mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră

Pe tabloul de bord. În uși. Pe plafon. Între scaune. Examinați cabina Volvo FE și veți vedea că dispune de multe spații de depozitare. Iar dumneavoastră puteți să mai adăugați și altele.

Reglare fină 

Prezentare generală interioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a interiorului cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră.

Stați confortabil

Încercați conceptul ergonomic. Dealerul local Volvo Trucks este gata să vă arate cabina autocamionului Volvo FE.