TRUCKS

România

×
Motorul puternic, având un cuplu ridicat, pentru Volvo FE

Putere eficientă și performanță

Motor Volvo D8K pentru Volvo FE

Motorul nostru Volvo D8K se descurcă impecabil în orice situație. Când vine vorba de manevre strânse, puteți conta mereu pe răspuns rapid din partea lui. Și dispunând de alternative pentru diesel sintetic și biodiesel, puteți funcționa atunci când se aplică reglementări mai stricte.

Volvo FE d8k engine up to 350

Acum CU PÂNĂ LA 350 CP.

Motorul D8K este disponibil acum cu o putere de 350 CP și cu un cuplu maxim de 1.400 Nm. Extinde aria de aplicații Volvo FE pentru distribuție solicitantă, deșeuri și transporturi de construcții ușoare. Singurul autocamion cu două sau trei punți, cu sau fără remorcă – Volvo FE deține puterea și cuplul necesare. 

Volvo FE d8k engine alernative fuel

Pregătit pentru combustibili alternativi

Un model de autocamion. Combustibili multipli. Volvo FE vă oferă posibilitatea de a alege dintre mai mulți combustibili alternativi pe cei care se potrivesc activităților dumneavoastră. Și care protejează mediul.

CNG
Reduceți-vă emisiile de CO2 cu până la 100%*. Și mențineți-vă productivitatea. Motorul de 9 litri pe bază de gaz natural comprimat (CNG) oferă până la 320 CP și un cuplu de 1.356 Nm.

HVO
Toate motoarele D8K pot funcționa pe bază de combustibil diesel sintetic – HVO (ulei vegetal hidrotratat). Și puteți rula același autocamion folosind combustibil diesel obișnuit.

RME
Una dintre variantele motorului D8K320 poate funcționa pe bază de biodiesel – RME (esteri metilici de rapiță).

 

* Asta se asociază cu emisiile vehiculului din timpul utilizării, proces cunoscut ca de la rezervor la sursa de combustibil.

Caracteristici

Performanță fiabilă

Motoarele noastre diesel sunt proiectate pentru a oferi performanțe corespunzătoare nevoilor dumneavoastră. Și contribuie la reducerea amprentei de mediu. Pentru a respecta reglementările Euro 6, combinăm sistemul Selective Catalytic Reduction (SCR) cu recircularea gazelor de eșapament (EGR).

Cursă puternică

Testați răspunsul rapid al motorului D8K. Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile.