TRUCKS

România

×
A intra și a ieși devine mai ușor în cazul unei cabine cu acces coborât

Volvo FE

Productivitatea șoferului

Cum creșteți eficiența șoferilor? Îmbunătățiți manevrabilitatea. Oferiți-le acces ușor și perspectivă clară. Și oferiți-le niște instrumente inovatoare, care economisesc timp, precum un lanț cinematic puternic și o sarcină utilă crescută. Volvo FE este o mașină pentru productivitate.

I-Shift crește productivitatea

I-Shift: cea mai inteligentă cutie de viteze pe care am creat-o vreodată 

Simplu, fiabil și foarte eficient, sistemul I-Shift a transformat lumea autocamioanelor. șoferii o apreciază, deoarece nu are ambreiaj greu de apăsat și nici schimbător greu de manevrat, iar fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată. De asemenea, economisește combustibil până la 5%, prin urmare, este apreciată și de operatori.

Treceți la I-Shift

Dynafleet maximizează productivitatea

Dynafleet: maximizați productivitatea 

Locații, încărcături și niveluri. Timpi de condus. Stări vehicul. Rapoarte de emisii. Consum de combustibil. Dynafleet vă oferă datele în timp real pentru fiecare autocamion pe care îl dețineți, ajutându-vă să maximizați productivitatea și să luați decizii mai profitabile.

Explorați Dynafleet

Productivitate mai mare

Contactați dealerul local Volvo Trucks. Va ști exact ce să vă recomande pentru ca afacerea dumneavoastră să fie cât mai productivă cu putință.