TRUCKS

Specificațiile cabinei Volvo FE

Dimensiunile cabinei

Cabină de zi

cabina de zi oferă șoferului un mediu de lucru confortabil și ergonomic. Înălțime interioară 1.605 de milimetri, lungime 1.600 de milimetri, lățime 2.300 de milimetri.

Cabina de dormit cu plafon coborât

Cabina de dormit de mici dimensiuni oferă spațiu suplimentar în care poate fi amplasat un pat pentru o persoană sau poate fi utilizat ca spațiu de birou cu compartimente de depozitare suplimentare. Înălțime interioară 1.605 de milimetri, lungime 2.000 de milimetri, lățime 2.300 de milimetri.

Cabină de dormit

Cabină de dormit cu pat pentru o persoană. Înălțime interioară 1.605 de milimetri, lungime 2.200 de milimetri, lățime 2.300 de milimetri.

Cabina cu acces coborât

Cabină cu acces coborât și spațiu pentru unu, până la trei pasageri cu centuri de siguranță. Înălțimea interioară este de 1.605 milimetri, lungimea de 2.200 de milimetri, iar lățimea este de 2.300 de milimetri. Cabina este disponibilă cu ușă pliantă pe partea pasagerului.

Caracteristicile cabinei

Suspensie cabină
Suspensie mecanică atât pe față, cât și pe spate: arcuri și amortizor. Suspensie pneumatică atât pe față, cât și pe spate: perne de aer.

Scaunul șoferului
Trei niveluri diferite de confort: Comfort, Standard și Economy. Toate cele trei oferă sisteme de ajustare pentru spătar, pe lungime, înălțime și pentru înclinația în față și tetiere integrate.

Scaunul din dreapta
Sunt disponibile trei niveluri diferite de confort: Standard, Economy sau Basic.

Culorile cabinei
Sunt disponibile aproximativ 300 de variante fixe. Pe lângă acestea, pot fi comandate culori suplimentare în Adaptările clientului.

Volan
Volanul are un diametru de 460 sau 500 de milimetri, în funcție de configurația autocamionului și poate fi reglat pneumatic în poziția dorită.


Sistemul de climatizare
Sistemul de încălzire a cabinei este disponibil în două variante: doar radiator cu comandă manuală sau sistem de aer condiționat și radiator cu comandă manuală. Este, de asemenea, disponibil un radiator de parcare de 2 kW, care poate fi configurat opțional.


Trapă de plafon
Cabina este echipată cu o trapă de plafon care se poate deschide la 50 de milimetri. Aceasta este disponibilă în variantă din sticlă sau oțel. Trapa poate fi acționată manual sau electronic.


Tapițerie scaun
Material textil care oferă confort.


Tapițerie perete
Material textil care oferă confort.

Încălzire cabină
Sistemul de încălzire a cabinei este disponibil în două variante: doar radiator cu comandă manuală sau sistem de aer condiționat și radiator cu comandă manuală. Este, de asemenea, disponibil un radiator de parcare de 2 kW, care poate fi configurat opțional.

Spațiu de stocare interior
Interiorul cabinei prezintă numeroase compartimente de depozitare practice și ușor accesibile, pentru documente și obiecte personale. Există două spații de depozitare deasupra parbrizului, precum și patru compartimente DIN. Se pot configura opțional o serie de spații diferite de depozitare și cutii pe tunelul motorului, suport pentru scris și cârlige pentru agățat haine.

Claxoane
Sunt disponibile două tipuri suplimentare de claxoane, electrice sau pneumatice: fie două claxoane montate pe plafon, cu comandă pneumatică, fie un claxon electric sub capota din față.

Pat
Patul este disponibil din două sau trei secțiuni și are o lățime de 580 sau 780 de milimetri. Este disponibilă opțional o bară de protecție pentru pat.

Cabina cu acces coborât
Cabina FE cu acces coborât oferă un acces ușor datorită ușii cu deschidere la 90 de grade. Este disponibilă în două versiuni, fie cu podea plată, fie cu tunel pentru motor, vizibilitatea pentru șofer este excelentă și, desigur, deoarece este un Volvo – siguranța este pe primul loc.

Simțiți-vă ca acasă

Stați confortabil. Încercați scaunul. Patul. Verificați toate dulapurile. Vi se va părea incredibil să găsiți atât de mult spațiu.