TRUCKS

Volvo FE Electric. Compact, dar încăpător

Este necesar un efort considerabil pentru a susține nevoile din mediul urban. Dar acest autocamion rezistent, cu trei punți și o masă totală a vehiculului de până la 27 de tone îndeplinește cu succes activitățile solicitante de transport urban, precum colectarea deșeurilor, transporturile ușoare și livrările. Pentru a simplifica tranziția către transportul electric, autocamionul este disponibil cu pachete de service și asistență pentru încărcare, planificarea traseului și a autonomiei, monitorizarea bateriei și multe altele.

Până la 27 de tone GVW

Până la 225 kW putere

Până la 300 km autonomie

Rămâneți productiv și dețineți controlul

Este simplu să începeți să utilizați un autocamion Volvo FE Electric. Aveți acces la monitorizarea constantă a autocamionului și la planificarea predictivă de service pentru a asigura o disponibilitate mare și efectuarea livrărilor. De asemenea, am adăugat un plus de siguranță prin funcții precum planificarea traseului, poziționarea vehiculului prin urmărirea nivelului de energie în timp real, rapoartele de monitorizare și multe altele. Toate acestea pot fi ușor accesate în portalul și aplicația Volvo Connect.

Un lanț cinematic eficient

Lanțul cinematic, împreună cu două motoare electrice și o cutie de viteze în 2 trepte, oferă o experiență de rulare foarte lină. Puterea impresionantă de până la 225 kW/300 CP este gestionată de un sistem unic de control al tracțiunii creat, de asemenea, pentru a oferi control pe suprafețele alunecoase. 

Autonomie adaptată nevoilor dumneavoastră

Cu o autonomie de până la 300 km, cea mai recentă generație în domeniul tehnologiei bateriei vă permite să adaptați modelul Volvo FE Electric exact pentru nevoile dumneavoastră. Dacă activitățile dumneavoastră necesită un nivel mai mic de autonomie între încărcări – puteți, în schimb, să creșteți semnificativ sarcina utilă a autocamionului. Dealerul Volvo Trucks vă va ajuta să obțineți cel mai potrivit autocamion pentru activitățile pe care le desfășurați.

Specificații – Volvo FE Electric

Caracteristici​

Volvo FE Electric

   
Configurații de punți​

Autoșasiu: 4×2, 6×2

Toate punțile au suspensie pneumatică

   

Cabină​

Cabină de zi, cabină de dormit de mici dimensiuni, cabină de dormit, cabină cu acces coborât

   

Sarcină maximă în combinație 

Până la 27 de tone    
Capacitatea bateriei 280 – 375 kWh, 3 până la 4 acumulatori.    

Autonomie

Până la 300 km

   
Timp de încărcare (încărcare completă, 4 acumulatori)

16,8 ore cu CA (22 kW)

​2,3 ore cu CC (150 kW)

   

Lanț cinematic 

2 motoare electrice, o cutie de viteze în 2 trepte    
Performanță Putere continuă de până la 225 kW (300 CP)    

Aplicații

Potrivire cu caroseria. PTO electrică

   

 

     

 

Contact

Găsiți dealerul local

Întrebări frecvente

despre electromobilitate

Soluțiile noastre complet electrice