TRUCKS

Personalizat pentru productivitatea dumneavoastră

Șasiu Volvo FH

Indiferent de nevoile dumneavoastră de transport, doriți un autocamion cu un șasiu construit pentru a face față încărcăturilor pe care le veți transporta. Personalizăm șasiul pentru a garanta succesul operațiunilor dumneavoastră – folosind componente și sisteme care sunt garantate să funcționeze în mod fiabil în anii care urmează. Acesta este echipamentul în care puteți avea încredere.

Autocamionul dumneavoastră Volvo FH este un instrument de mare precizie pe șosea. Puteți comanda un autocamion cu suspensii integral pneumatice, atât pentru transporturi solicitante de cursă lungă, cât și pentru activități de construcție. Iar Direcția dinamică Volvo este imbatabilă în termeni de manevrabilitate și precizie.

Vă putem personaliza autocamionul Volvo FH pentru sarcini utile extreme în condiții dificile sau ca autotractor ușor pentru utilizare pe șosea. Și amândouă pornesc de la același concept de șasiu. Volvo FH este adesea asociat cu un transport de cursă lungă, solicitant, dar poate fi adaptat pentru condiții și mai exigente de atât.

Mai multe despre vehiculele ușoare 

Consultați specificațiile șasiului 

Tandem cu punte liftabilă

Utilizați puntea liftabilă atunci când aveți nevoie. Tandemul cu punte liftabilă permite decuplarea și ridicarea punții motoare din ultima poziție din spate la descărcare. La fel ca în cazul unei punți portante, această funcție îmbunătățește considerabil raza de bracaj, reduce uzura anvelopelor și consumul de combustibil.

Mai multe despre Tandem cu punte liftabilă

Autocamioane cu cinci punți

Transportați încărcături grele? Puteți opta pentru un autocamion cu cinci punți direct din fabrică. Veți obține autocamionul mai rapid și vă veți reduce costurile de personalizare. Și veți primi un autocamion cu omologare de tip completă. De asemenea, veți beneficia de garanție integrală și asistență Volvo post-vânzare, ceea ce vă poate reduce costurile de exploatare de termen lung.

Opțiuni pentru personalizare rapidă

Datorită numeroaselor opțiuni de configurații, Volvo FH poate fi pregătit rapid și ușor pentru orice tip de suprastructuri. Modulul carosier este ușor de utilizat, în vreme ce Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri) asigură acces online la toate desenele tehnice și schemele electrice necesare. Totul pentru a vă perfecționa activitatea.

Mai multe despre Volvo Bodybuilder Instructions

DESCOPERIȚI POTENȚIALUL COMPLET

Reprezentantul dumneavoastră vă va ajuta să vă adaptați șasiul Volvo FH.