TRUCKS

Evoluția transportului de cursă lungă

Exterior cabină

Volvo FH

Este vorba despre un Volvo FH deosebit, așa cum deja îl știți – experiența supremă pentru transportul de cursă lungă. Și totuși, se vede cu ușurință că acesta constituie următorul pas în evoluția autocamioanelor.

Cabina este mai rotunjită în laterale, iar spațiul dintre secțiunile frontale superioară și inferioară este mai mic, pentru a îmbunătăți aerodinamica și eficiența.

Dar ceea ce semnalează clar evoluția este designul farurilor, care îi conferă autocamionului Volvo FH profilul său emblematic, ușor de recunoscut. Liniile distincte ale farurilor urmează forma cabinei, prelungindu-se din colțuri spre partea din spate. O privire de jur împrejur va evidenția imediat că acest autocamion este conceput pentru o eficiență la nivel înalt. Noile faruri sunt disponibile în trei versiuni și nu numai că arată bine, dar sunt și echipate cu funcții îmbunătățite.

Veți observa, de asemenea, că sigla din față este mai proeminentă și, când vă apropiați de portieră, veți vedea că treptele de acces au inserții de aluminiu. Detalii care fac diferența.

Pachete de echipare

Alegeți între patru tipuri de echipare exterioară și din sute de culori.

 

Pachetul de bază

Include grilă neagră și bară de protecție, oglinzi și alte detalii de culoare gri etc. 

Pachet de bază cu partea frontală robustă

Include o bară de protecție solidă de culoare gri, grilă neagră, oglinzi de culoare gri etc.

Pachet îmbunătățit

Include grilă vopsită în culoarea caroseriei cabinei, cu inserții din aluminiu pe treapta de acces. Bara de protecție și oglinzile sunt de culoare gri.

 

Pachet superior

Include grilă, bare de protecție, oglinzi etc. vopsite în culoarea caroseriei cabinei. Inserții din aluminiu pe treapta de acces. 

Alegeți din peste 650 de culori. 

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe și tonuri diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.


Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai intens nivel de vopsea. 

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

Accesorii pentru camionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți

Volvo FH - imagini exterior

SUNTEȚI PREGĂTIT PENTRU VOLVO FH?

Vă așteaptă.