TRUCKS

România

×
Eficientizați la maxim consumul de combustibil cu Volvo FH.

Beneficii maxime

EFICIENȚA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL VOLVO FH

Eficiența consumului de combustibil constă în a menține controlul asupra costurilor de combustibil și asupra amprentei de mediu. Dar, mai presus de toate, este vorba despre faptul de a fi siguri că utilizați la maxim fiecare picătură de combustibil. Nu vă compromiteți deloc productivitatea. Cu Volvo FH, puteți alege dintr-o gamă largă de oferte pentru a personaliza soluția ideală pentru dumneavoastră. Lanțurile noastre cinematice sunt proiectate pentru a economisi combustibil – oferind în același timp performanțe ridicate. În plus, există și mai multe soluții disponibile pentru autocamionul dumneavoastră Volvo FH care sunt concepute pentru a vă reduce facturile de combustibil. 

Motoare performante

Toate motoarele noastre alimentate cu diesel și gaz au fost proiectate meticulos pentru a economisi combustibil – fără a compromite performanța. Cestea oferă o manevrabilitate excelentă și vă permit să vă deplasați la viteza maximă chiar și în regiuni deluroase pentru a menține viteza și a economisi combustibil.

Personalizați-vă Volvo FH în funcție de necesitățile dumneavoastră și autocamionul își va dovedi eficiența.

I-See – priviți cum scade factura de combustibil

I-See este un pilot automat care se adaptează rutelor dumneavoastră pentru a economisi combustibil. Utilizează topografia terenului pentru a gestiona turația și treptele de viteză ale autocamionului în modul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. 

Mai multe despre I-See 

Raport de transmisie pentru misiunile dumneavoastră

Puntea spate este ultima legătură din acest lanț de eficiență. Echipând puntea spate cu raportul optim pentru transport de cursă lungă, funcționează în armonie cu motorul și cu transmisia. Rezultatul? Turații mai mici. Un stil de condus mai confortabil. Și îmbunătățirea eficienței utilizării combustibilului.

Viteză constantă cu I-Cruise

Sistem inteligent de control al vitezei de croazieră. I-Cruise vă adaptează viteza pentru a menține un nivel scăzut al consumului de combustibil. Asta nu doar că vă crește productivitatea prin menținerea unei viteze constante ridicate. Dar contribuie și la un stil de condus mai sigur, mai confortabil.

Deplasare cu ușurință

Dacă utilizați anvelopele potrivite, cu o presiune adecvată și o geometrie corectă a roților și punților, vă puteți reduce semnificativ consumul de combustibil. Conform studiilor noastre, roțile și punțile nu sunt corect aliniate la două din trei autocamioane din Europa. Prin urmare, cu un mic efort, aveți multe de câștigat.

Dynafleet: monitorizați eficiența consumului de combustibil

Vă prezentăm sistemul nostru de management al flotei. Monitorizați performanțele autocamioanelor și șoferilor în timp real și vizualizați clasamentele generate automat în funcție de eficiența consumului de combustibil. Apoi faceți comparații, identificați tendințele și implementați modificări profitabile, care economisesc combustibil.

Explorați Dynafleet

Instruirea șoferilor: modificări mici, economii mari

Cursul nostru de condus eficient vă ajută să profitați la maximum de fiecare picătură de combustibil. Face parte din programul Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor, abordarea sistematică având rezultate dovedite care creează șabloane de utilizare eficientă a combustibilului și economii sustenabile pe termen lung, fiind cel mai eficient în combinație cu rapoartele Dynafleet.

Cursuri de instruire pentru șoferi Volvo 

EFICIENTIZAȚI-VĂ LA MAXIM CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

Reprezentantul dumneavoastră vă poate ajuta să eficientizați la maxim consumul de combustibil.