TRUCKS

Mai mult control ca niciodată.

Interior cabină Volvo FH

Sunteți în control pe tot parcursul efectuării activității. Însă acum aveți mai mult control ca niciodată asupra tuturor elementelor autocamionului. Este personalizat pentru dumneavoastră.

Veți recunoaște evoluția imediat ce intrați în cabina Volvo FH. Este ceva diferit de ceea ce cunoașteți – totuși foarte familiar. Când vă așezați la volan, totul este acolo unde vă așteptați să fie. Mâna se așază în mod natural pe maneta schimbătorului de viteze I-Shift, integrată perfect în scaun.

Interfața pentru șofer este complet nouă. Majoritatea funcțiilor fiind accesibile prin folosirea comenzilor de pe volan, acesta este conceput pentru a vă ajuta să vă mențineți mâinile pe volan și ochii pe drum. Vă oferă control deplin pentru a vă derula activitatea optim și pentru a vă menține, concomitent, marjele mari de profit.

Panoul de instrumente este complet digital și creează noi posibilități de adaptare a mediului de lucru la nevoile dumneavoastră indiferent de situație. Un nou ecran secundar de 9 inchi poziționat lateral vă oferă control asupra funcțiilor autocamionului, cum ar fi cele opt camere video. 

Și cu funcția de comandă vocală în cabina Volvo FH, beneficiați de toată asistența de care aveți nevoie.

Suprafețele și materialele interioare oferă un nivel ridicat de calitate, indiferent de nivelul de echipare. Alegeți între trei niveluri de echipare și o gamă largă de culori. Vă veți regăsi stilul preferat.

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizaţi-l aşa cum doriţi

Volvo FH - imagini interior

VREȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE DESPRE INTERIOR?

Vorbiți cu reprezentantul dumneavoastră.