TRUCKS

Casa departe de casă

VIAȚA ÎN CABINA VOLVO FH

Vă petreceți adesea noaptea în autocamion? Sau vă doriți pur și simplu o cabină confortabilă, cu mult spațiu interior? Cabina Volvo FH face următorul pas în evoluția stilului de viață petrecută pe șosea. Vă bucurați de confort interior maxim, indiferent de condițiile din jur. Bine ați venit la dumneavoastră acasă, departe de casă.

Volvo FH este echipat cu o gamă de cinci dimensiuni diferite de cabină, ceea ce vă permite să optimizați spațiul în funcție de nevoile dumneavoastră. Toate vă creează sentimentul de confort, amplificat de lumina din plafon. Patru dintre cabine pot găzdui până la două persoane pentru un somn de noapte confortabil. Odihna corespunzătoare este esențială pentru desfășurarea optimă a activității – cabina izolată corespunzător și perdelele vă asigură un somn liniștit. Sistemul climatic poate fi echipat cu I-Park Cool, pentru a menține o temperatură optimă pe parcursul întregii nopți.

Și există și spațiu generos de stocare pentru toate obiectele dumneavoastră. Luminile, sunetul, funcțiile de divertisment și toate celelalte sunt controlate cu ușurință din panoul de bord, din panoul de pe peretele din spate sau prin utilizarea comenzii vocale. Și acesta este doar începutul. Vă oferim o serie de alte accesorii care vă vor face viața pe șosea și mai confortabilă.

Somn confortabil

Alegeți între o saltea cu arcuri cu perne de aer și o saltea din spumă. Indiferent de opțiune, vă veți bucura de confort maxim. Pentru un somn și mai bun, patul poate fi reglat în cazul parcării în pantă.

Două frigidere

Aveți nevoie de capacitate mare de răcire? Nicio problemă. Vă puteți echipa cabina Volvo FH cu două frigidere. Unul din raftul superior din spate și unul sub pat.

ACCESORII PENTRU AUTOCAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZAȚI-VĂ AUTOCAMIONUL

SUNTEȚI PREGĂTIȚI PENTRU VIAȚA PE ȘOSEA?

Reprezentantul dumneavoastră vă va ajuta să vă personalizați casa departe de acasă.