TRUCKS

Vă susținem rentabilitatea

LANȚ CINEMATIC VOLVO FH

Puterea și controlul adecvate pentru sarcinile pe care le transportați și pentru locurile în care trebuie să ajungeți. Posibilitatea de a vă personaliza lanțul cinematic Volvo FH în funcție de activitățile dumneavoastră nu a fost niciodată mai reală. Veți beneficia mereu de suficientă forță și vă asigurăm că veți consuma combustibil și energie în cel mai eficient mod posibil. Obțineți mult mai mult decât ați investit. Asta înseamnă profitabilitate.

Motoare

Inima lanțurilor cinematice Volvo FH este gama noastră de motoare D13 step E, disponibilă în variantele de 420 CP, 460 CP, 500 CP sau 540 CP. De asemenea, oferim versiuni de 420 CP, 460 CP și 500 CP cu tehnologia Turbo Compound, care oferă un cuplu mai mare pentru a îmbunătăți consumul de combustibil. De asemenea, există motoare alimentate cu gaz, cu 420 CP sau 460 CP. Nu în ultimul rând, oferim Volvo FH Electric cu 450 kW sau 666 CP de energie electrică pură. Care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră?

Manevrabilitatea

Indiferent de lanțul cinematic pe care îl alegeți pentru Volvo FH, veți avea acces la un nivel impresionant de cuplu, indiferent de viteză. Rezultatul înseamnă o manevrabilitate excelentă, reducerea consumului de combustibil, eficiență energetică și un impact redus asupra mediului.

I-Shift

I-Shift reprezintă o gamă completă de cutii de viteze automate care fac deplasarea mai ușoară, mai sigură și mai confortabilă. Fără pedală de ambreiaj greu de apăsat, fără o manetă cu care să vă luptați. Fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată – în mod automat. O serie de pachete software vă permite să personalizați I-Shift-ul în funcție de necesitățile dumneavoastră. Există funcții disponibile pentru I-Shift, cum ar fi Schimbarea direcției, care permite rularea cu o singură pedală atunci când cuplați între treapta înainte și marșarier. Pentru Volvo FH, puteți obține, de asemenea, I-Shift cu trepte de forță sau I-Shift Dual Clutch.

Mai multe despre I-Shift 

MAI MULTE CARACTERISTICI?

Reprezentantul dumneavoastră vă poate prezenta caracteristicile potrivite pentru nevoile dumneavoastră.