TRUCKS

România

×
Analizați în detaliu posibilitățile pe care le furnizează lanțurile cinematice Volvo FH.

Vă susținem rentabilitatea

LANȚ CINEMATIC VOLVO FH

Puterea și controlul adecvate pentru sarcinile pe care le transportați și pentru locurile în care trebuie să ajungeți. Posibilitatea de a vă personaliza lanțul cinematic Volvo FH în funcție de activitățile dumneavoastră nu a fost niciodată mai reală. Veți beneficia mereu de suficientă forță și vă asigurăm că veți consuma combustibil în cel mai eficient mod posibil. Veți obține mult mai mult decât ați investit. Asta înseamnă profitabilitate. 

Descoperiți gama de motoare Volvo FH.

Motoare

Inima lanțurilor cinematice Volvo FH este gama noastră de motoare D13 step D, disponibilă cu 420 CP, 460 CP, 500 CP sau 540 CP. Oferim, de asemenea, o versiune de 460 CP și de 500 CP cu tehnologia Turbo Compound, care oferă un cuplu și mai mare pentru o eficiență mai bună a consumului de combustibil. Există, de asemenea, motoare pe gaz cu 420 CP sau 460 CP. Care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră?

Manevrabilitatea

Indiferent de motorul pe care îl alegeți pentru Volvo FH, veți avea acces la un nivel impresionant de cuplu pentru o gamă largă de turații ale motorului. Rezultatul este manevrabilitatea excelentă și consumul redus de combustibil.

I-Shift

I-Shift reprezintă o gamă completă de cutii de viteze automate care fac deplasarea mai ușoară, mai sigură și mai confortabilă. Fără pedală de ambreiaj greu de apăsat, fără o manetă cu care să vă luptați. Fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată – în mod automat. O serie de pachete software vă permite să personalizați I-Shift-ul în funcție de necesitățile dumneavoastră. Pentru Volvo FH, puteți obține, de asemenea, I-Shift cu trepte de forță sau I-Shift Dual Clutch.

Mai multe despre I-Shift 

MAI MULTE CARACTERISTICI?

Reprezentantul dumneavoastră vă poate prezenta caracteristicile potrivite pentru nevoile dumneavoastră.