TRUCKS

Volvo FH alimentat cu gaz. 
Transportul pe distanțe lungi, către emisii zero

Dacă doriți o soluție pentru transportul pe distanțe lungi care să fie 100% neutră din punct de vedere climatic, Volvo FH alimentat cu gaz este alegerea perfectă. Acest autocamion are aceeași putere și manevrabilitate ca Volvo FH, dar emisiile de CO2 pot fi reduse cu până la 100% dacă se utilizează biogaz.

Până la 60 de tone

Până la 500 CP

Autonomie de până la 1.000 km

Performanță înaltă pentru activitățile dumneavoastră

Lanțul cinematic alimentat cu gaz oferă aceeași performanță și niveluri de cuplu ca motoarele noastre diesel, dar cu emisii mai mici. Alegeți între variantele de putere 420, 460 sau 500 CP, cu un cuplu de până la 2.500 Nm. Volvo FH alimentat cu gaz este ideal pentru transporturile de cursă lungă cu o sarcină maximă în combinație de până la 60 de tone.

* Se referă la emisiile vehiculului în timpul transportului de cursă lungă, așa-numitul „de la rezervor la roată”, față de un autocamion care utilizează motorină standard europeană.

Potrivit pentru autonomia de care aveți nevoie

Aveți la dispoziție trei capacități ale rezervorului, pentru a optimiza Volvo FH alimentat cu gaz conform nevoilor dumneavoastră. Veți obține o autonomie de până la 1.000 km, deci autocamionul este perfect pentru transporturi de cursă lungă, mai ales că rețeaua stațiilor de alimentare cu bio-LNG și LNG se extinde continuu.

Tehnologie eficientă energetic

Motoarele Volvo FH alimentate cu gaz se bazează pe tehnologia motoarelor diesel, ceea ce este unic la autocamioanele de mare tonaj. Tehnologia motorului diesel oferă o eficiență semnificativ mai mare decât a altor versiuni de motoare pe gaz. Aceasta înseamnă o putere mai mare, un cuplu mai mare și un consum de combustibil mai mic. Concluzia este că veți obține un randament mai mare.

Folosirea vehiculelor alimentate cu gaz nu doar că aduce un mare beneficiu mediului, ci este benefică și pentru compania noastră, datorită reducerii costurilor directe și indirecte.

Aflați noutățile despre Volvo FH alimentat cu gaz

Dealerul Volvo Trucks vă va comunica noutățile privind autocamioanele alimentate cu gaz pentru țara dumneavoastră.