TRUCKS

Volvo FH LNG alimentat cu gaz pentru transportul de cursă lungă

Volvo FH LNG este un autocamion pentru transporturi regionale de mare tonaj și de cursă lungă. Se deplasează și funcționează la fel ca Volvo FH pe care deja îl cunoașteți ca fiind experiența supremă pe termen lung. Dar cu o amprentă mai mică de CO2, plus potențialul de a vă reduce costurile de combustibil.

Performanță pentru necesitățile dumneavoastră

Lanțul cinematic alimentat cu gaz se bazează pe renumita tehnologie de motor utilizată pentru Volvo FH. Și oferă aceeași performanță – dar cu până la 20% mai puține emisii de CO2*. Puteți alege între 420 sau 460 CP sau alte variante de putere, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri.

Puteți să vă reduceți costurile de combustibil

Volvo FH LNG oferă același consum de combustibil ca Volvo FH alimentat cu diesel. În orice caz, deoarece LNG este adesea mai ieftin, aceasta este o ocazie optimă de a vă reduce costurile de combustibil.

Potrivit pentru operațiunile dumneavoastră

Aria de operare este, de obicei, esențială pentru vehiculele de mare tonaj alimentate cu gaz. Motoarele noastre sunt eficiente și, combinate cu combustibilul LNG, asigură o arie de operare potrivită pentru transporturile regionale și de cursă lungă. Puteți alege între trei dimensiuni diferite de rezervor pentru a vă optimiza autocamionul în vederea unei arii de operare de până la 1000 km.

Tehnologie solidă

Motoarele G13C de pe Volvo FH LNG se bazează pe motoarele D13K de ultimă generație. Motorul prezintă o eficiență similară unui motor diesel. Și vă puteți baza pe aceleași intervale de timp, pe aceeași stabilitate și performanță. 

* Aceasta acoperă emisiile vehiculului în timpul transportului de cursă lungă, așa-numitul „de la rezervor la roată”, în comparație cu un autocamion care utilizează motorină standard europeană.

**Economia reală de combustibil și distanța parcursă pentru autocamioanele LNG poate varia în funcție de mulți factori, cum ar fi viteza de deplasare, utilizarea pilotului automat, specificațiile vehiculului, sarcina vehiculului, topografia reală, experiența șoferului, întreținerea vehiculului, condițiile meteorologice, presiunea LNG la stația de alimentare și temperatura.

Folosirea vehiculelor alimentate cu gaz nu doar că aduce un mare beneficiu mediului. Aceasta este benefică și pentru compania noastră prin reducerea costurilor directe și a celor indirecte.

Informați-vă cu privire la autocamionul Volvo FH LNG alimentat cu gaz

Dealerul dumneavoastră Volvo Trucks vă va informa cu privire la cele mai recente tendințe de dezvoltare existente în țara dumneavoastră pentru autocamioanele alimentate cu gaz.