TRUCKS

România

×
Un Volvo FH cu o amprentă cu 20% mai mică.

Un autocamion Volvo FH. Dar cu 20% mai puține emisii de CO2

Volvo FH alimentat cu gaz

Un autocamion pentru operațiuni regionale de mare tonaj și pentru transport de cursă lungă. Care rulează și se comportă la fel ca autocamionul Volvo FH pe care îl știți. Dar cu o amprentă mai mică, plus potențialul unor costuri reduse de combustibil. Și nici nu este nevoie să faceți compromisuri, nici la nivelul manevrabilității, nici la cel al productivității.

Euro 6 pasul D ● 420 CP/2100 Nm sau 460 CP/2300 Nm ● I-Shift ● Autotractor sau autoșasiu ● 4×2, 6×2 sau 6×4 ● Distanța parcursă, de până la 1000 km

Principalele cinci motive pentru care ați alege Volvo FH LNG

Nu există pe piață un alt autocamion la fel ca acesta. Aflați ce anume îi conferă unicitate și de ce este o opțiune excelentă pentru afacerea dumneavoastră și pentru mediu.

Veți ieși în evidență prin comparație cu concurenții dumneavoastră

Clienții dumneavoastră solicită soluții sustenabile de transport? Bine. Autocamionul Volvo FH LNG oferă o reducere imediată cu 20%* a emisiilor de CO2. Și nici măcar nu trebuie să faceți compromisuri în privința sarcinii utile sau a productivității. Sau a concurenței, de pildă.

Obțineți o soluție viabilă

Motorul este inima oricărui autocamion. Motorul alimentat cu gaz se bazează pe motorul nostru ultramodern D13K. Dar vrem să-l perfecționăm și mai mult, cu soluții inovatoare de rulare pe gaz. Rezultatul? Motorul G13C cu eficiență similară unui motor diesel. Și vă puteți baza pe aceleași intervale de timp, pe aceeași stabilitate și performanță.

Puteți să vă reduceți costurile de combustibil

Autocamioanele Volvo alimentate cu gaz vă oferă aceeași eficiență de combustibil la fel ca autocamioanele noastre asemănătoare alimentate cu diesel. În orice caz, deoarece LNG este adesea mai ieftin, aceasta este o ocazie optimă de a vă reduce costurile de combustibil.

* Asta se asociază cu emisiile vehiculului din timpul utilizării, proces cunoscut ca „de la rezervor la sursa de combustibil”.

Cum funcționează?

Folosirea vehiculelor alimentate cu gaz nu doar că aduce un mare beneficiu mediului. Aceasta este benefică și pentru compania noastră prin reducerea costurilor directe și a celor indirecte.
Societatea impune folosirea unor combustibili alternativi ecologici. LNG are potențial ca soluție atât pe termen scurt, ca și pe termen lung, cu un impact considerabil redus asupra mediului.

Către zero emisii

Eficiența energetică și combustibilii alternativi sunt aspecte esențiale în cadrul strategiei noastre în direcția uor soluții sustenabile de transport. Autocamionul Volvo FH LNG alimentat cu gaz oferă o reducere imediată cu 20%* a amprentei de CO2. Plus faptul că posibilitatea de a rula pe LNG de tip bio înseamnă o reducere potențială de 100%. Acest autocamion deschide posibilități pe termen lung de adoptare a combustibililor regenerabili – ceea ce ne face să fim mai puțin dependenți de sursele de energie fosilă. 

Toate aceste aspecte reprezintă pași importanți în direcția realizării viziunii noastre cu zero emisii de CO2 și cu soluții sustenabile de transport – atât pentru mediu, cât și pentru afacerea dumneavoastră. Aflați mai multe despre obiectivele noastre privind combustibilii alternativi.

* Asta se asociază cu emisiile vehiculului din timpul utilizării, proces cunoscut ca „de la rezervor la sursa de combustibil”.

Aflați mai multe despre obiectivele noastre privind combustibilii alternativi 

Diminuați impactul asupra mediului

Calculatorul nostru pentru amprenta asupra mediului vă ajută să aflați cu cât puteți reduce impactul negativ de mediu cu ajutorul motoarelor noastre LNG, înregistrând, totodată, aceeași performanță ca în cazul combustibilului diesel.

Informați-vă cu privire la autocamionul Volvo FH LNG alimentat cu gaz

Dealerul dumneavoastră Volvo Trucks vă va informa cu privire la cele mai recente tendințe de dezvoltare existente în țara dumneavoastră pentru autocamioanele alimentate cu gaz.