TRUCKS

Personalizat pentru productivitatea dumneavoastră

Șasiu Volvo FH16

Vă doriți un autocamion cu un șasiu conceput pentru a face față încărcăturilor pe care le veți transporta. Personalizăm șasiul pentru a garanta succesul operațiunilor dumneavoastră – folosind componente și sisteme care sunt garantate să funcționeze în mod fiabil în anii care urmează. Acesta este echipamentul în care puteți avea încredere.

Autocamionul dumneavoastră Volvo FH16 este un instrument de mare precizie pe șosea. Puteți comanda un autocamion cu suspensii integral pneumatice, atât pentru transporturi solicitante de cursă lungă, cât și pentru activități de construcție. Iar Direcția dinamică Volvo este imbatabilă în termeni de manevrabilitate și precizie.

Vă putem construi un Volvo FH16 gata să transporte încărcături extreme în condiții grele sau să acopere distanțele lungi de autostradă într-un ritm alert. Și amândouă pornesc de la același concept de șasiu. Volvo FH16 poate fi adaptat pentru aproape orice sarcină de transport care necesită multă putere și manevrabilitate.

Tandem cu punte liftabilă

Utilizați puntea liftabilă atunci când aveți nevoie. Tandemul cu punte liftabilă permite decuplarea și ridicarea punții motoare din ultima poziție din spate la descărcare. La fel ca în cazul unei punți portante, această funcție îmbunătățește considerabil raza de bracaj, reduce uzura anvelopelor și scade consumul de combustibil. 

Mai multe despre Tandem cu punte liftabilă

Cinci punți, direct din fabrică

Transportați încărcături grele? Puteți opta pentru un autocamion cu cinci punți direct din fabrică. Veți obține autocamionul mai rapid și vă veți reduce costurile de personalizare. Și veți primi un autocamion cu omologare de tip completă. De asemenea, veți beneficia de garanție integrală și asistență Volvo post-vânzare, ceea ce vă poate reduce costurile de exploatare de termen lung.

Opțiuni pentru personalizare rapidă

Datorită numeroaselor opțiuni de configurații, Volvo FH16 poate fi pregătit rapid și ușor pentru orice tip de suprastructuri. Modulul carosier electronic este ușor de utilizat, în vreme ce Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri) asigură acces online la toate desenele tehnice și schemele electrice necesare. Totul pentru a vă perfecționa activitatea.

Pregătit pentru montarea suprastructurilor 

AUTOCAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ PERSONALIZAT ESTE GATA!

Stabiliți specificațiile șasiului împreună cu noi.