TRUCKS

Evoluție pentru cerințe dificile

Exterior cabină Volvo FH16

Este modelul Volvo FH16 deosebit pe care deja îl cunoașteți – cu un echilibru perfect de putere și confort. Și totuși, este clar că acest autocamion reprezintă următorul pas în evoluție.

Cabina modelului Volvo FH16 are un aspect mai rotunjit în laterale, dispune de o grilă cu un design special și finisaj cromat iar spațiul dintre secțiunile frontale superioară și inferioară este mai mic, pentru a îmbunătăți aerodinamica și eficiența.  Dar cel mai clar semn al evoluției este designul farurilor, care conferă modelului Volvo FH16 expresia sa emblematică. Liniile distincte ale farului urmează forma cabinei, prelungindu-se din colțul din față, în partea din spate. Farurile au tema neagră consacrată a modelului Volvo FH16. Acesta se numără printre cele mai puternice modele existente – și totuși este mai rafinat ca niciodată. Noile faruri sunt disponibile în trei versiuni diferite și nu numai că sunt foarte atractive – dar sunt și echipate cu funcții îmbunătățite care vă fac viața pe șosea mai sigură și mai confortabilă. Veți constata, de asemenea, că sigla Volvo este mai proeminentă iar când vă pregătiți să intrați în cabină, veți observa că treptele de acces au inserții de aluminiu. Detalii care fac diferența.

Aspectul autocamionului Volvo FH16

Alegeți între trei pachete de echipare exterioară și sute de culori.

Pachet de bază

Include grilă neagră și bară de protecție, oglinzi și alte detalii de culoare gri etc.

Pachet de bază cu partea frontală robustă

Include o bară de protecție solidă de culoare gri, grilă neagră, oglinzi de culoare gri etc. Faruri cu temă neagră.

Pachet echipare Volvo FH16

Include o grilă deosebită Volvo FH16 cu finisaj argintiu și faruri cu temă neagră. Bara de protecție, oglinzile etc sunt vopsite în culoarea caroseriei cabinei. Inserții din aluminiu pe treapta de acces. 

Alegeți din peste 650 de culori. 

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe și tonuri diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. 

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

ACCESORII PENTRU CAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZAȚI-L AȘA CUM DORIȚI

Imagini exterioare pentru Volvo FH16

SUNTEȚI PREGĂTIT PENTRU VOLVO FH16?

Vă așteaptă