TRUCKS

România

×
Evoluția pentru cerințe dificile vă oferă Volvo FH16.

Evoluție pentru cerințe dificile

Exterior cabină Volvo FH16

Este modelul Volvo FH16 deosebit pe care deja îl cunoașteți – cu un echilibru perfect de putere și confort. Și totuși, este clar că acest autocamion reprezintă următorul pas în evoluție.

Aspectul cabinei Volvo FH16 este mai rotunjit în laterale, iar spațiul dintre secțiunile frontale superioară și inferioară este mai mic, pentru a îmbunătăți aerodinamica și eficiența. Grila deosebită Volvo FH16 are un finisaj argintiu, ceea ce sugerează că este un aspect în plus. 

Dar cel mai clar semn al evoluției este designul farurilor, care conferă modelului Volvo FH16 expresia sa emblematică. Liniile distincte ale farului urmează forma cabinei, prelungindu-se din colțul din față și prelungindu-se în partea din spate. Farurile au tema neagră consacrată a modelului Volvo FH16. În staționare, este evident că acest autocamion se numără printre cele mai puternice modele existente – și totuși este mai rafinat ca niciodată.

Noile faruri vin în trei versiuni diferite și nu numai că arată bine – dar sunt și echipate cu funcții îmbunătățite care vă fac viața pe șosea mai sigură și mai confortabilă. 

Veți constata, de asemenea, că sigla mare din față este mai proeminentă și, când vă pregătiți să intrați, veți observa că treptele de acces au inserții de aluminiu. Detalii care fac diferența.

Aspectul autocamionului Volvo FH16

Alegeți între trei tipuri diferite de accesorii exterioare și sute de culori.

Accesorii de bază

Este echipat cu grilă neagră și cu bară de protecție, oglinzi și alte detalii de culoare gri etc.

Accesorii de bază cu partea frontală robustă

Este echipat cu o bară de protecție solidă de culoare gri, cu grilă neagră, cu oglinzi de culoare gri etc. Faruri cu temă neagră.

Accesorii Volvo FH16

Este echipat cu o grilă deosebită Volvo FH16 cu finisaj argintiu și faruri cu temă neagră. Bara de protecție, oglinzile etc sunt vopsite în culoarea caroseriei cabinei. Inserții din aluminiu pe treapta de acces. 

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

 

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie

 

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

ACCESORII PENTRU AUTOCAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZAȚI-L AȘA CUM DORIȚI

Imagini exterioare pentru Volvo FH16

SUNTEȚI PREGĂTIT PENTRU VOLVO FH16?

Vă așteaptă