TRUCKS

Cabina dumneavoastră, centrul dumneavoastră de comandă

Interior cabină Volvo FH16

Dețineți controlul pe tot parcursul desfășurării activității. Însă acum aveți mai mult control ca niciodată asupra tuturor elementelor autocamionului Volvo FH16.

Veți recunoaște evoluția imediat ce intrați în cabina Volvo FH16. Este ceva diferit de ceea ce cunoașteți – totuși foarte familiar. Culorile, materialele și nuanțele sunt inconfundabil marca Volvo FH16. Când vă așezați la volan, totul este acolo unde vă așteptați să fie. Mâna dumneavoastră se așază în mod natural pe maneta schimbătorului de viteze I-Shift, integrată perfect în scaun.

 

Dar interfața pentru șofer este complet nouă – concepută pentru a vă ajuta să rămâneți cu mâinile pe volan și cu ochii pe șosea. Vă oferă control deplin pentru a vă desfășura activitatea optim și pentru a vă menține, concomitent, marjele mari de profit.

 

Panoul de bord este complet digital și deschide noi posibilități de adaptare a mediului de lucru la nevoile dumneavoastră pentru orice situație. Controlul tracțiunii este ușor de utilizat, prin rotirea butonului de control în sensul acelor de ceasornic, iar de pe panoul de bord dispuneți de control complet asupra diferitelor sisteme de blocare și a sarcinilor de pe toate punțile. Un nou ecran secundar de 9 inch, poziționat lateral, vă oferă control asupra funcțiilor autocamionului, inclusiv cele opt camere și diferitele aplicații. Iar cu funcția de comandă vocală în cabina Volvo FH16, beneficiați de toată asistența de care aveți nevoie.

Suprafețele interioare unice ale modelului Volvo FH16 prezintă un nivel ridicat de calitate. Nivelul maxim de confort pentru un autocamion este astfel cât se poate de evident.

Variante de echipare 

Interiorul modelului Volvo FH16 este unic. Alegeți între două pachete de finisaje interioare. În plus, puteți alege dintr-o gamă foarte largă de culori.

 

Echipare Volvo FH16

Cabina este echipată cu tapițerie textilă și de piele, cu covorașe din cauciuc, cu ornamente și o serie de accesorii.

 

Echipare Volvo FH16 cu piele

Cabina este echipată cu tapițerie integral din piele, cu covorașe din cauciuc, cu ornamente și o serie de accesorii. 

Accesorii pentru camionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți

Imagini interioare pentru Volvo FH16

Vreți să aflați mai multe despre interior?

Vorbiți cu reprezentantul dumneavoastră.