TRUCKS

Camera dumneavoastră de hotel pe roți

Viața în cabina Volvo FH16

Doriți să beneficiați de o cabină de dormit luxoasă sau de una cu adevărat confortabilă, cu mult spațiu? Autocamionul Volvo FH16 face următorul pas în evoluția stilului de viață petrecută pe șosea. Vă bucurați de confort interior maxim, indiferent de condițiile exterioare. Vă invităm s-o testați!

Alegeți dintre cele cinci dimensiuni diferite de cabină pentru a vă optimiza spațiul conform necesităților dumneavoastră. Toate vă creează sentimentul de confort, amplificat de lumina din plafon. Patru dintre cabine pot găzdui până la două persoane pentru un somn confortabil sau, dacă sunteți singur, pur și simplu vă puteți bucura de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Veți beneficia de condiții ideale de odihnă – o cabină izolată și perdele de culoare închisă care vă asigură un somn odihnitor. Sistemul climatic poate fi echipat cu I-Park Cool, pentru a menține o temperatură optimă pe parcursul întregii nopți.

Și există și spațiu generos de stocare pentru toate obiectele dumneavoastră. Luminile, sunetul, funcțiile de divertisment și toate celelalte sunt controlate cu ușurință din panoul de bord, din panoul de pe peretele din spate sau prin utilizarea comenzii vocale. Și acesta este doar începutul. Vă invităm să alegeți dintr-o serie de alte accesorii care vă vor face viața pe șosea și mai confortabilă.

Un somn confortabil

Alegeți între o saltea cu arcuri cu perne de aer și o saltea din spumă. Indiferent de opțiune, vă veți bucura de confort maxim. Pentru a vă bucura de un somn și mai bun, patul poate fi reglat în cazul parcării în pantă.

Două frigidere

Aveți nevoie de capacitate mare de răcire? Nicio problemă. Vă puteți echipa cabina Volvo FH16 cu două frigidere. Unul din raftul superior din spate și unul sub pat.

ACCESORII PENTRU CAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZAȚI-L AȘA CUM DORIȚI

SUNTEȚI PREGĂTIT PENTRU CONFORT PREMIUM?

Vă vom ajuta să faceți alegerile cele mai bune.