TRUCKS

Manevrabilitate până la ultima picătură

Lanț cinematic Volvo FH16

Până la 750 CP și un cuplu masiv - toate la dispoziția dumneavoastră. Și totuși, ușor de condus și agil, chiar și atunci când este încărcat la maxim și se deplasează în condiții solicitante. Pe lângă această putere rafinată, lanțurile cinematice Volvo FH16 vă vor ajuta să reduceți cât mai mult consumul de combustibil. Datorită transmisiei I-Shift, toate schimbările treptelor de viteză sunt perfect cronometrate – în mod automat. Aceasta este tehnologia care funcționează pentru profitabilitatea dumneavoastră.

Motoare

Inima lanțurilor cinematice Volvo FH16 o constituie gama noastră de motoare D16 step D, disponibilă în versiunile de 550 CP, 650 CP sau 750 CP. Și cu până la 3550 Nm de cuplu motor în stare pură.

Manevrabilitatea

Indiferent de puterea motorului, veți avea acces la un nivel impresionant de cuplu pentru o gamă largă de turații ale motorului – curba de cuplu rămâne cu adevărat plană. Veți putea să rămâneți la viteze mari chiar și la deplasarea în pantă și beneficiați de un confort deosebit de rulare și de un consum redus de combustibil.

I-Shift

I-Shift reprezintă o gamă completă de cutii de viteze automatizate care fac deplasarea mai ușoară, mai sigură și mai confortabilă. Fără pedală de ambreiaj greu de apăsat, fără o manetă cu care să vă luptați. Fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată – în mod automat. O gamă de pachete software care vă permite să adaptați I-Shift la nevoile dumneavoastră specifice. Cu Volvo FH16 beneficiați, de asemenea, de I-Shift cu trepte de forță pentru a îmbunătăți pornirea de pe loc în condiții precare, păstrând totodată eficiența consumului de combustibil. Adăugați opțiunea cu trepte de forță cu raport foarte mare și cu trepte de viteză multiple pentru mersul înapoi și vă puteți deplasa cu până la 0,5-2 km/h deținând un control total asupra cuplului motorului.

Mai multe despre I-Shift

AVEȚI NEVOIE DE PUTERE?

Vă vom ajuta să optimizați autocamionul pentru nevoile dumneavoastră.