TRUCKS

Volvo FL. Autocamionul dumneavoastră pentru activități de livrare

Volvo FL este cel mai compact și mai agil autocamion al nostru. Poate fi adaptat pentru o gamă largă de aplicații – de la livrări în oraș până la transporturi ușoare în construcții urbane sau de colectare a deșeurilor. Aveți opțiunea integral electrică sau pe bază de tehnologie diesel. Volvo FL și serviciile care completează oferta sunt concepute pentru a vă îmbunătăți afacerea. Disponibilitatea, eficiența și rentabilitatea sunt îmbunătățite. Acum, să trecem la treabă.

Beneficii maxime

Profitați la maximum de energie și combustibil

Putere personalizată pentru activitățile dumneavoastră

Totul despre lanțurile cinematice Volvo FL

Tot ce trebuie să știți

Activitățile curente legate de autocamion

Câteva caracteristici de bază Volvo FL

Putere motor: 175-280 CP
Patru dimensiuni de cabină
Electric, diesel
Autotractor rigid
Informații detaliate în specificații

Personalizat pentru activitățile dumneavoastră

Un șasiu conceput pentru activitate

Gamă amplă de servicii

Facilitați derularea optimă a activității dumneavoastră

Puteți obține o prezentare generală a Volvo FL din broșura interactivă a produsului

Un corespondent perfect pentru aceste segmente de transport

Opțiuni cabină Volvo FL

Particularități Volvo FL

Opțiuni de alimentare

Alegeți între motorizări electrice, pe gaz sau diesel. Vă puteți adapta Volvo FL pentru activitățile și contractele dumneavoastră – chiar și pentru cele mai stricte reglementări.

Opțiuni de alimentare

Agilitatea

Acesta este un autocamion care este ușor și rapid de manevrat în traficul urban aglomerat. Formatul său compact, suprafețele generoase ale ferestrelor și vizibilitatea sunt excelente.

Interiorul

Accesul în cabină

Cabina Volvo FL oferă acces ușor la intrare și la ieșire. Acest aspect constituie o diferență enormă dacă faceți livrări în oraș sau colectați deșeuri.

Exteriorul

Servicii care vă susțin afacerea

Personalizați-l așa cum doriți. Consultați gama noastră de accesorii

Descărcați broșura Volvo FL

Întrebări frecvente Volvo FL

Când operați în medii urbane și acordați prioritate agilității și capacității de manevrare a autocamionului în traficul aglomerat și în spațiile înguste, mai degrabă decât sarcinii utile – Volvo FL merită atenție. Este ușor de condus, funcționează cu zgomot redus și niveluri scăzute de emisii – perfect pentru sarcinile de transport urban.

Pe lângă versiunea diesel, Volvo FL alimentat cu diesel funcționează cu combustibili alternativi precum biodiesel și HVO. Mai mult, există Volvo FL complet electric, cu zero emisii de eșapament, funcționare silențioasă și o autonomie de până la 300 km în operațiuni curente.

Depinde de modul în care vă personalizați autocamionul – inclusiv șasiul și lanțul cinematic. Cel mai ușor Volvo FL are o greutate totală a vehiculului de 10 tone, ceea ce îl face ideal pentru livrări urbane de capacitate mare. Dacă aveți nevoie de mai mult, există versiuni ale Volvo FL care pot transporta până la 18 tone. Dacă nici asta nu este suficient, o idee bună ar fi să aruncați o privire mai atentă asupra Volvo FE.

Nu, Volvo FL este optimizat pentru a fi un autocamion de sarcină medie pentru oraș și pentru a-și susține propria suprastructură pentru încărcătură. Prin urmare, este disponibil strict ca autotractor rigid cu două punți, cu o masă totală a vehiculului de până la 18 tone. Dacă trebuie să tractați remorci sau să transportați încărcături mai grele, vă recomandăm să aruncați o privire mai atentă asupra Volvo FE sau Volvo FM.

Puteți comanda Volvo FL cu cabina pentru echipaj direct din fabrica noastră. Această cabină poate transporta până la 6 pasageri, iar un carosier poate poziționa apoi o autospecială de pompieri pe șasiu. Dacă trebuie să abordați un teren mai dificil, este disponibilă o versiune 4×4 a Volvo FL. Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi un carosier care să adapteze autocamionul necesităților dumneavoastră.

De fapt, este ușor dacă vă alegeți Volvo Trucks ca partener. Dacă vreți să funcționați electric, vă putem oferi un pachet complet cu toate serviciile și asistența de care aveți nevoie pentru a trece la mobilitate electrică.

Pentru aceste autocamioane este disponibilă o gamă de motoare diesel de la 210 CP la 280 CP și aceasta este suficientă pentru a acoperi totul, de la transporturi ușoare de livrare până la colectarea deșeurilor și transporturi ușoare de construcție. Volvo FL Electric oferă 175 CP de putere continuă, care este o opțiune excelentă pentru transportul de livrare în oraș și de colectare a deșeurilor.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.