TRUCKS

România

×
Volvo FL pentru activități de distribuție urbană de calitate premium

Partenerul dumneavoastră pentru oraș

Volvo FL

Acest autocamion mic, de tonaj mediu este extrem de agil și fiabil. Este perfect pentru activitățile de distribuție în orașe, cu multe opriri și porniri. Dar poate fi adaptat și pentru condiții mai dure.

Este conceput pentru utilizare constantă – și echipat cu o serie de caracteristici și de funcții suplimentare care îi asigură disponibilitatea maximă. Îmbunătățind disponibilitatea, sporind eficiența și rezultatele finale.

Agilitate în oraș

Exterior

Interior

Volvo FL overview alley truck

Eficiență integrată a combustibilului

Motorul special proiectat. Sistemul inteligent de transmisie I-Sync. și numeroase servicii de economisire a combustibilului. Autocamionul Volvo FL reprezintă eficiența consumului de combustibil pe patru (sau șase) roți.

Volvo FL overview street truck

Mai multă disponibilitate

Serviciile și inovațiile noastre contribuie la prevenirea timpilor de staționare. Dacă totuși apar, sunt reduși la minimum. Atât este de simplu și vital.

Volvo FL overview crash

Cu siguranță un autocamion sigur

O suită de remarcabile caracteristici de siguranță. și o cabină construită pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

Manevrabilitate incredibilă în aglomerația traficului urban
Volvo FL overview vespa truck

Beneficiați de acces ușor

Vă aflați într-un spațiu strâmt? Raza de bracaj mică, sistemul asistat de schimbare a vitezelor și ergonomia din timpul rulării fac din Volvo FL un autocamion extraordinar de manevrabil. Iar versiunea cu tracțiune integrală excelează în orice situație.

Examinați un Volvo FL de aproape

Analizați fiecare caracteristică a autocamionului Volvo FL. Apoi vizitați dealerul local Volvo Trucks pentru a face un tur direct.