TRUCKS

Tot ce trebuie să știți despre mediul de lucru

Activitatea în jurul autocamionului Volvo FL

Petreceți o mare parte a zilelor de lucru în afara cabinei? Când colectați deșeuri, ridicați mărfuri și efectuați livrări sau orice altă operațiune care necesită mai mult decât condusul autocamionului – doriți un autocamion care oferă un mediu de lucru sigur și eficient atunci când lucrați în afara cabinei. Analizați îndeaproape unele dintre soluțiile Volvo FL care vă avantajează în acest sens.

Acces facil în cabină

Indiferent de versiunea de cabină, Volvo FL este ideal pentru a intra și a ieși rapid atunci când lucrați în jurul autocamionului. Cu cât faceți asta mai mult în decursul unei ture – cu atât mai mult veți aprecia acest autocamion.

Înălțimea de acces

Versiunile de 10 și 12 tone oferă o dimensiune convenabilă a roților de 17,5 inchi pentru acces cu ușurință în cabină. Iar versiunile mai grele vin echipate cu roți de dimensiunea de 19,5 sau de 22,5 inchi.

Alimentați-vă echipamentul

Vă alimentați Volvo FL cu electricitate sau cu diesel? Indiferent de opțiune, există prize de putere dintre care puteți să alegeți pentru a transmite energia către pompele, autobasculanta, compactorul, liftul sau echipamentele de care aveți nevoie pentru a vă face treaba.

La nivelul dumneavoastră

Alegeți suspensia pneumatică dacă trebuie să vă adaptați la diferite înălțimi de lucru. Sistemul electronic de comandă (ECS) controlează ajustarea înălțimii șasiului în cazul suspensiei pneumatice, prin intermediul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi. Manipularea încărcăturii devine mai rapidă și mai ușoară.

Personalizat pentru aplicații speciale

Șasiul poate fi adaptat special pentru aplicații specifice, cum ar fi vehiculele pentru transportul deșeurilor și macaralele. Componente precum carburantul și rezervoarele AdBlue sunt repoziționate pentru a optimiza șasiul.

Opțiuni de lanțuri cinematice

Calitatea aerului și nivelul de zgomot sunt componente cheie pentru mediul de lucru din jurul autocamionului. Volvo FL este echipat cu lanțuri cinematice care funcționează fie cu energie electrică silențioasă, cu zero emisii zero de eșapament, fie cu energie diesel certificată Euro 6.


Lanțul cinematic Volvo FL

Un corespondent perfect pentru aceste segmente de transport

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.