TRUCKS

Adaptată nevoilor dumneavoastră

șasiu Volvo FL

Șasiul Volvo FL poate fi adaptat pentru o diversitate de activități. Rezultatul este un șasiu ușor, dar suficient de puternic pentru a vă gestiona activitățile pe termen lung. Incredibil de durabil. Există un Volvo FL care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Rigid, dar flexibil

Șasiul Volvo FL poate fi configurat pentru diferite suprastructuri. Modelul robust și rigid, cu design pătrat și plat facilitează montajul – indiferent dacă alegeți putere electrică sau diesel. 

Mai puțin timp petrecut în atelierul carosierului

Imediat ce comandați Volvo FL, iar carosierul se poate conecta imediat la Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri). Utilizând specificațiile precise și schițele 3D din sistem, lucrul poate începe chiar înainte ca autocamionul să iasă din fabrică. Prin urmare, livrarea va fi mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere financiar.

Volvo Bodybuilder Instructions

Personalizat, pregătit sau standard

Desigur, vă puteți comanda șasiul Volvo FL cu configurație standard. Însă dacă doriți să ușurați activitatea carosierului, puteți comanda șasiul cu kitul de pregătire sau chiar complet adaptat la nevoile dumneavoastră specifice.

Pentru aplicații speciale

Șasiul poate fi adaptat pentru aplicații specifice, cum ar fi macaralele. Apoi, componente precum carburantul și rezervoarele AdBlue sunt repoziționate pentru a optimiza șasiul.

Punți față

Toate punțile față nu necesită întreținere și sunt disponibile în patru versiuni diferite, cu o sarcină utilă maximă de la 4,5 la 7,1 tone.

Suficientă energie

Electric sau diesel? În orice caz, aveți mai multe opțiuni pentru stocarea energiei. Autocamioane electrice cu 3 până la 6 acumulatori, cu o capacitate de 280 – 565 kWh. Autocamioane cu motor diesel, cu rezervoare din plastic, oțel sau aluminiu, cu o capacitate între 80 și 430 litri de combustibil.

Punți spate

Sunt disponibile trei punți spate diferite în diverse combinații. Capacitatea de încărcare este cuprinsă între 8,5 și 11,5 tone.

Înălțime cadru

Există două înălțimi ale secțiunii cadrului, de 220 mm și de 244 mm, cu o grosime a cadrului de 5, 6, 7 sau 8 mm, în funcție de model.

Tracțiune integrală

Drumuri dificile sau accidentate? Nicio problemă. Volvo FL 4x4 este la fel de flexibil și de ușor de condus ca și versiunea 4x2. Dar cu tracțiune mai bună și gardă la sol mai mare. Combinați-l cu transmisia automată cu 8 trepte și vă veți bucura de o experiență relaxată de condus în orice condiții.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.