TRUCKS

România

×
șasiu Volvo FL

Potrivit pentru oraș

șasiu Volvo FL

Deserviți un șantiere de construcții urban? Faceți activități de distribuție pentru restaurante din oraș? Gestionați deșeuri? șasiul extraordinar de sensibil al autocamionului Volvo FL este proiectat pentru a face față tuturor provocărilor. Iar datorită tracțiunii integrale, Volvo FL 4x4 rulează sigur pe orice drum – și în orice condiții.

Rapid și flexibil

șasiul Volvo FL poate fi comandat în configurație standard sau specificată pentru toate cerințele și suprastructurile. Designul cu forme pătrate, robust și rigid, permite o carosare mai simplă. Pe cadru pot fi montate suporturi pentru suprastructuri. Iar Volvo Bodybuilder Instructions (VBI) accelerează acest proces. Veți obține astfel un autocamion potrivit perfect pentru afacerea dumneavoastră, în cel mai rapid și economic mod posibil.

Volvo Bodybuilder Instructions

Șasiul Volvo FL este extraordinar pentru montarea suprastructurilor
O gamă întreagă de punți față care nu necesită întreținere

Șasiul flexibil

Suprastructuri ușor de montat

Pentru a facilita și mai mult activitatea carosierilor, șasiul poate fi montat cu o varietate de suporturi pentru suprastructuri în cadru. Combinațiile pot fi configurate ulterior pentru a se potrivi cerințelor suplimentare.

Punți față care nu necesită întreținere

În funcție de cerințele dumneavoastră privind încărcătura, există o gamă de punți față diferite, care nu necesită întreținere. Capacitatea de încărcare variază între 4,0 și 7,1 de tone. Puntea față motoare pentru Volvo FL cu tracțiune pe patru roți are o capacitate de încărcare de 5,6 tone.

Punți concepute pentru încărcăturile dumneavoastră

Sunt disponibile trei punți spate diferite în diverse combinații. Capacitatea de încărcare este cuprinsă între 8,5 și 11,5 tone.

Încărcare rapidă și ușoară

Sistemul electronic de comandă (ECS) poate fi utilizat pentru a controla ajustarea înălțimii șasiului în cazul suspensiei pneumatice, prin intermediul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi. Acest lucru înseamnă posibilitatea de încărcare rapidă și eficientă la orice înălțime.

Protecție convenabilă

Sistemul lateral de protecție anti-împănare (SUP) ranforsat și pliabil este disponibil ca opțiune montată din fabrică. Fiind conceput de Volvo, combină protecția sigură și întreținerea ușoară.

Pregătit pentru transporturi de bunuri congelate

Puteți beneficia mai repede de Volvo FL pentru de bunuri congelate. Îl putem pregăti pentru instalarea blocului frigorific în fabrica noastră.

Alegeți suspensia

În funcția de sarcina pe punte, optați pentru suspensie pneumatică, suspensie cu arcuri cu foi sau o combinație a celor două tipuri de suspensie.

Selectați roțile

Dacă alegeți un motor D5K, veți avea nevoie de jante de 17,5 sau 19,5 inchi. Pentru autocamioanele mai grele cu motoare cu 6 cilindri, optați pentru 19,5 sau 22,5.

Rezervoare de combustibil

În funcție de specificațiile autocamionului și de cerințele speciale, puteți alege rezervoare de combustibil din plastic, oțel sau aluminiu, cu capacitatea cuprinsă între 80 și 430 litri.

Înălțime cadru

Există două înălțimi ale secțiunii cadrului, de 220 mm și de 244 mm, cu o grosime a cadrului de 5, 6, 7 sau 8 mm, în funcție de model.

Sistem electronic de frânare (EBS):

Volvo FL este echipat cu sistem de frânare pneumatic ce dispune de discuri ventilate atât în față, cât și în spate. Sistemul de frânare controlat electronic (EBS) asigură un răspuns mai rapid și mai sigur la frânare și reduce uzura frânelor. Sistemul include ABS și Coordonarea sistemului de frânare care utilizează diferitele sisteme de frânare ale autocamionului pentru a realiza o frânare uniformă și a reduce uzura anvelopelor și a frânelor. Pachetul EBS extins include și o caracteristică de menținere în rampă.

Pregătire din fabrică pentru curățarea drumurilor

Volvo FL pentru curățat străzile

Volvo FL poate fi pregătit din fabrică pentru aplicații de curățare a străzilor. Mutăm apoi rezervoarele de aer, de combustibil și de AdBlue, cutia bateriei și sistemul de evacuare a gazelor de eșapament din calea echipamentului montat pe rama șasiului. Pachetul conține toate piesele configurației autocamionului, datorită cărora este perfect adaptat pentru orice situație. Sunt disponibile două versiuni, una de 12 tone și o alta de 16 tone.

Începeți să construiți

Vizitați dealerul local Volvo Trucks pentru a discuta despre opțiunile de configurații pentru autocamionul Volvo FL sau Volvo FL 4x4 perfect.