TRUCKS

Conceput pentru traficul urban

Exterior cabină Volvo FL

Compact, dinamic și inconfundabil un Volvo autentic. Volvo FL a fost conceput pentru traficul urban. Farurile în formă de V, zonele generoase ale ferestrelor și profilul subțire al cabinei dovedesc că acesta este un autocamion Volvo conceput pentru oraș.

Compact și accesibil

Volvo FL este conceput pentru oraș. Dimensiunile exterioare ale cabinei sunt compacte și, indiferent de modelul cabinei, poziția de condus este foarte aproape de sol. Din scaunul șoferului beneficiați de condițiile ideale pentru a face contact vizual cu alți utilizatori ai drumului și pentru a crește astfel siguranța în trafic.

Ce tip de cabină preferați?

Alegeți dintre trei modele diferite de cabină. Fiecare cu propria sa configurație, fie că doriți un format de cabină cu adevărat compact, fie că aveți nevoie de mai mult spațiu interior sau doriți să transportați toată echipa pe șantier.

Concept de bară de protecție din trei bucăți

Conceptul inovator de bară de protecție încorporează colțare din oțel, ce asigură o rezistență excelentă la impact. Și dacă o singură componentă este defectă, aceasta este ușor de înlocuit.

Geamurile generoase

Cabinele Volvo FL oferă geamuri generoase pentru vizibilitate excelentă. Dacă doriți să vă sporiți vizibilitatea directă, puteți solicita Volvo FL cu o serie de geamuri suplimentare.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.