TRUCKS

România

×
Volvo FL: compact and impressive

Integrați-vă. Ieșiți în evidență

Cabină Volvo FL

Ușor de remarcat. și mai ușor de iubit. Dimensiunile compacte ale autocamioanelor Volvo FL nu le împiedică să facă impresie în oraș. De fapt, designul elegant, aerodinamic, grila neagră, impresionantă și caracteristicile inteligente îl fac unul dintre cele mai inteligente autocamioane din clasa sa.   

Volvo FL: un adevărat membru al familiei Volvo

Membru al familiei 

Designul aerodinamic, ușor rotunjit. Liniile și elementele grafice îndrăznețe. Farurile în formă de V reprezentând sigla Volvo. Poate că autocamionul Volvo FL este mai mic decât frații săi puternici, pentru transport de cursă lungă, dar nu încape îndoială că fac parte din aceeași familie. Puteți întâlni un membru cu drepturi depline din gama de autocamioane Volvo premium.

Volvo FL exterior front grill studio

O marcă a distincției

Sigla prestigioasă a autocamionului Volvo FL este amplasată sus, pe partea frontală a vehiculului, mai aproape de șofer. Acest lucru subliniază că șoferul este aproape de utilizatorii vulnerabili ai drumului. Îi conferă autocamionului un aspect mai prietenos în traficul aglomerat.

Mai mult personal

Dacă trebuie să transportați una, două sau trei persoane pe șantier, aveți la dispoziție cabina pentru echipaj. Această cabină dispune de un spațiu amplu de maximum 7 persoane, inclusiv șoferul.

Volvo FL roof air deflector

Deflector aer pe acoperiș

Deflectorul de aer de pe acoperiș reduce rezistența la aer. Combinați acest element cu un parasolar și cu deflectoarele pentru părțile laterale ca să obțineți rezultate mai bune.

Vizibilitate integrală

A vedea clar ce se întâmplă în jurul autocamionului este esențial pentru a rămâne productiv și în siguranță pe străzile din oraș. Doriți să vedeți celelalte vehicule, dar și utilizatorii vulnerabili ai drumului, care circulă în preajma autocamionul dumneavoastră. Extindeți-vă vizibilitate în toate direcțiile cu pachetul de vizibilitate – inclusiv cu geamuri suplimentare în portiera pasagerului și cu geamuri laterale în ambele părți. Printre alte caracteristici, pachetul include, de asemenea, oglinzi retrovizoare acționate electric și încălzite și luminile de la uși, pentru intrare și ieșire în siguranță.

Volvo FL exterior city truck

Să treacă aerul

Modelul dinamic, ușor rotunjit al autocamionului Volvo FL reduce rezistența aerului, crescând manevrabilitatea și economisind combustibil. Cu modelul distinctiv sub formă de fagure, grila frontală îmbunătățește admisia aerului, ceea ce facilitează o răcire mai bună a motorului și procesul de tratare ulterioară a gazelor de eșapament.

Volvo FL 4x4, pentru drumuri dificile

Să observăm detaliile specifice 

Fiind proiectate special pentru Volvo FL 4x4, dungile specifice diferențiază acest model de variantele similare cu tracțiune pe două roți. De asemenea, acestea îi conferă o personalitate aparte și îl fac să se remarce în mulțime.

Găsiți cabina perfectă

Volvo FL Day cab

Cabină de zi

Înălțime interioară 1.605 mm
Lungime 1.600 mm
Lățime 2.100 mm

Volvo FL Comfort cab

Cabina de dormit cu plafon coborât

Înălțime interioară 1.605 mm
Lungime 2.000 mm
Lățime 2.100 mm

Volvo FL Crew cab

Cabină pentru echipaj

Înălțime interioară 1.605 mm
Lungime 2.980 mm
Lățime 2.100 mm

Vizualizați specificațiile complete ale cabinei

Prezentare generală exterioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră.

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie.

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

V-a atras atenția?

Vizitați dealerul local Volvo Trucks pentru a vedea de aproape stilul și natura autocamionului Volvo FL.