TRUCKS

România

×
Își duce misiunile la bun sfârșit indiferent de condițiile de drum

Își duce misiunile la bun sfârșit indiferent de condițiile de drum

Volvo FL 4x4

Volvo FL este disponibil acum cu tracțiune pe patru roți. Este la fel de flexibil și de ușor de condus ca și versiunea 4x2. Dar dispune de o tracțiune mai bună și de o gardă la sol mai mare, pentru ca dumneavoastră să o puteți conduce pe orice drum și în orice condiții. Am făcut-o ideală pentru o gamă larga de aplicații.

Volvo FL 4x4 sideview cab

Mai multă tracțiune

Drumuri pietruite? Străzi acoperite de zăpadă? Teren accidentat? Volvo FL 4x4 vă oferă toată tracțiunea de care aveți nevoie. Atât puntea față motoare, cât și noua axă spate au reductor în butucul roții. Optați pentru instalarea unică a pneurilor și pentru bara de protecție din oțel pentru a face față unor terenuri foarte grele și unor pante de până la 60%. Astfel, atunci când drumul devine foarte dificil, este suficient să apăsați un buton pentru a activa treapta de viteză inferioară pe cutia de distribuție.

Volvo FL 4x4 lower sideview

Gardă la sol mai mare

Datorită șasiului extrem de înalt, Volvo FL 4×4 vă oferă o gardă la sol mai mare, pentru a reduce șansele de a rămâne blocat sau de a deteriora autocamionul atunci când conduceți pe teren accidentat. În partea din față, garda de sol este de aproximativ 330 mm. și de 320 mm în partea din spate. Aceste dimensiuni reprezintă o mărire cu 60, respectiv 100 mm față de Volvo FL standard. Garda la sol mărită vă oferă și un unghi de atac este de 25 de grade – ceea ce constituie un real avantaj dacă urcați pante abrupte sau întâlniți obstacole. În plus, partea frontală solidă poate face față loviturilor, după caz.

Adaptat nevoilor dumneavoastră

Pentru Volvo FL 4x4 sunt disponibile toate dimensiunile cabinei, inclusiv cabina echipajului. De asemenea, puteți alege transmisia complet automată, cu mod pentru teren accidentat. Sau anvelope pentru teren accidentat cu montare unică. Pentru ca modelul Volvo FL 4×4 să fie instrumentul perfect, aveți la dispoziție o serie de opțiuni.

Specificații principale

  14 tone 16 tone 12 tone
Înălțime șasiu Extrem de înalt Extrem de înalt Extrem de înalt
Sarcină punte față 5,6 t 5,6 t 5,6 t
Sarcină pe puntea spate  7,4 t 9,2 t 10,9 t
Motor D8K250 sau D8K280 (Euro 6)
Cutie de viteze ZTO1006*
Punte spate RSH1140C
Anvelope 275-70R 22,5", 10R 22,5" sau 11R 22,5"
Cabină Cabină de zi, cabină confort sau cabină pentru echipaj

 

* Cutia de viteze AL306 (automată) este disponibilă ca opțiune

Sunteți pregătit să mergeți oriunde?

Vizitați dealerul local Volvo Trucks pentru a testa personal potențialul complet al autocamionului Volvo FL 4x4.

Caracteristici pentru Volvo FL

Caracteristici pentru Volvo FL