TRUCKS

România

×
Cutia de viteze I-Sync, perfectă pentru activitățile de distribuție urbană

Economisiți combustibil. Reduceți stresul

I-Sync

Porniți. Opriți. Porniți. Sistemul I-Sync de transmisie automată cu 6 viteze cu care este echipat Volvo FL simplifică activitățile din mediul urban. Ajută la reducerea consumului de combustibil. Reduce emisiile cu impact negativ asupra mediului. și menține costurile de întreținere la un nivel scăzut.

Manual sau automat?

Maneta din spatele volanului vă permite să comutați între modul manual și cel automat. Nu există pedală de ambreiaj, astfel încât aceeași manetă este utilizată și pentru controlul schimbării manuale a treptelor de viteză. În modul automat, schimbarea treptelor de viteză este optimizată. Iar datorită sistemului electro-hidraulic, toate schimbările treptelor de viteză sunt extrem de line.

Alegeți între modul automat sau manual cu manetă
I-Sync pentru motoare de cinci sau opt litri

Alegeți puterea de care aveți nevoie

Transmisia I-Sync este disponibilă în două variante: una pentru motorul D5K și una pentru D8K. A fost proiectată pentru un cuplu de până la 1.050 Nm, fiind ideală pentru autocamioanele cu punți rigide din domeniul distribuției, cu motoare cu patru sau șase cilindri.

Ușor de controlat

Sistemul I-Sync este intuitiv și ușor de controlat, fiind conceput pentru a satisface cerințele șoferilor extrem de ocupați din domeniul distribuției, care nu conduc zilnic același autocamion. Pentru ca dumneavoastră să vă bucurați mereu de o călătorie mai sigură, mai confortabilă și mai eficientă.

 

Transmisia I-Sync poate fi controlată intuitiv

Treceți la I-Sync

Condusul cu I-Sync este o adevărată plăcere. Experimentați-o personal la dealerul local Volvo Trucks.

Caracteristici pentru Volvo FL