TRUCKS

România

×
Prize de putere adaptate pentru fiecare operație

Putere pentru orice activitate

Prize de putere Volvo FL

Prizele de putere Volvo alimentează echipamentele de manevrare a încărcăturii – precum sistemele frigorifice sau macaralele mici – în mod eficient și economic. Capacitatea de selectare flexibilă vă asigură că există un set de puteri potrivit, indiferent de operațiunea pe care o executați.

Prize de putere: interacționează perfect cu motorul sau cutia de viteze

Calitate asigurată

Interacțiunea dintre prizele de putere și lanțul cinematic al autocamionului este vitală. De aceea, prizele noastre de putere au fost concepute pentru a funcționa în mod special cu motoarele și cutiile de viteze Volvo. Fiabile, ușoare și simplu de întreținut, acestea sunt construite pentru a îndeplini cerințele din activitatea de distribuție.

Toată forța de care aveți nevoie

Indiferent dacă alegeți motorul D5K sau D8K, există o priză de putere potrivită. În ambele cazuri, cuplul maxim este de 600 Nm. Optați pentru o priză de putere PTO montată pe schimbătorul de viteze sau alegeți dintr-o gamă amplă de opțiuni dependente sau nu de ambreiaj, în funcție de schimbătorul dumneavoastră de viteze.

Prize de putere adaptate pentru fiecare mod de operare
Prize de putere: montate din fabrică

Specificațiile corecte

Operare optimă. Calitate superioară. Montaj mai simplu. Configurați priza de putere corectă cu șasiul din fabrică și veți constata beneficiile în rezultatul final.

Obțineți un pachet puternic

Dealerul local Volvo Trucks este gata să vă ajute să găsiți specificația potrivită pentru autocamionul dumneavoastră Volvo FL.

Caracteristici pentru Volvo FL