TRUCKS

România

×
Volvo FL: cu o cabină de siguranță de talie mondială

Siguranța în oraș

Cabina de siguranță Volvo FL

Teste la coliziune. Teste la impactul cu o barieră. Teste de impact la nivelul capului. Volvo FL le-a trecut cu succes pe toate. Această cabină, probabil cea mai rezistentă din clasa sa, vine cu o gamă de caracteristici de siguranță care vă protejează siguranța în cazul unui accident.

Volvo FL safety cab drivers seat studio

Stați relaxat. Cuplați centura. Fiți în siguranță.

Scaunul și sistemul de ancorare al acestuia consolidate minimizează mișcarea înainte în cazul unui accident. Suportul pentru gât vă menține capul nemișcat și bine protejat. Iar centura de siguranță încorporată asigură rezistență superioară în caz de impact. După ce ați acoperit aspectele legate de siguranță, tot ce vă rămâne este să alegeți culoarea centurii, negru sau roșu săritor în ochi?

Volvo FL safety cab steering wheel

Protecție de două ori mai rezistentă

Întreaga cabină Volvo FL a fost ranforsată cu o cantitate suplimentară de 31 de kilograme de oțel, pentru a vă proteja în cazul în care sunteți implicat într-un accident. Pentru a reduce riscul rănirii într-o coliziune, tabloul de bord, volanul și comenzile sunt lipsite de margini ascuțite.

Volvo FL safety cab steering headlights studio

Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur

Sistemele de protecție anti-împănare față și spate sunt concepute să împiedice blocarea vehiculelor mai mici sub autocamion în cazul unei coliziuni, reducând riscul de vătămare a pasagerilor. Iar Programul nostru electronic de stabilitate reduce în mod eficient riscul de derapaj și de răsturnare. În situații riscante, acesta intervine instantaneu prin reducerea puterii motorului și prin aplicarea frânelor separat pe fiecare roată a autocamionului și a remorcii.

Oferă cele mai bune posibilități de a vedea și de a fi văzut

Vizibilitate în toate direcțiile

În mediile urbane aglomerate este esențial să știți ce se întâmplă în jurul autocamionului. Parbrizul generos de pe Volvo FL și oglinzile retrovizoare excelente – dar și fereastra inferioară suplimentară din portiera pasagerului vă oferă vizibilitate excelentă asupra zonelor altfel ascunse.

Volvo FL safety cab headlight studio

Bară de protecție din trei bucăți

Colțurile de oțel asigură o rezistență excepțională la impact a barei de protecție, reducând riscul de avarii și reparațiile costisitoare. În cazul unui accident, părțile separate izolează impactul, iar dumneavoastră va trebui să înlocuiți doar secțiunile deteriorate.

Volvo FL safety cab alarm

Un sistem sigur

Sistemul de alarmă cuprinzător, modern, controlat de la distanță vă ajută să păstrați autocamionul Volvo FL în siguranță. Activat ușor în cazul musafirilor nepoftiți care încearcă să deschidă ușile sau să umble la vehicul, vă oferă un plus de siguranță atunci când sunteți departe de autocamion.

Răsfoiți echipamentele de siguranță opționale de la Volvo

Caracteristici suplimentare de siguranță opționale 

Aveți nevoie de oglinzi exterioare încălzite? Un kit de prim ajutor? Sau de vopsea protectoare pe parbriz? Vă putem echipa autocamionul Volvo FL cu toate caracteristicile de siguranță suplimentare de care aveți nevoie.

Protejat împotriva pericolelor

Experimentați personal cea mai rezistentă cabină din clasa sa. Vizitați dealerul local Volvo Trucks pentru un drive test.

Caracteristici pentru Volvo FL