TRUCKS

România

×
Strategii de vârf de economisire a combustibilului

Volvo FL

Eficiența utilizării combustibilului

Deoarece fiecare picătură contează, am lansat tehnologii de clasă mondială, am dezvoltat servicii inovatoare și am conceput strategii de economisire a combustibilului care au un impact major asupra rezultatelor obținute. 

Sporiți eficiența consumului de combustibil cu Dynafleet și instruirea pentru șoferi

Descoperiți puterea datelor

Aplicația Dynafleet și cursurile de instruire pentru șoferi vă pot ajuta să faceți economie de combustibil de până la 7%.

Dynafleet: monitorizați eficiența consumului de combustibil

Vă prezentăm sistemul nostru inteligent de management al flotei. Monitorizați performanțele autocamioanelor și șoferilor în timp real și vizualizați clasamentele generate automat în funcție de eficiența consumului de combustibil. Apoi faceți comparații, identificați tendințele și implementați modificări profitabile, care economisesc combustibil.

Explorați Dynafleet

Instruirea șoferilor: modificări mici, economii mari

Cursul nostru de condus eficient vă ajută să profitați la maximum de fiecare picătură de combustibil. Face parte din programul Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor, abordarea sistematică având rezultate dovedite care creează șabloane de utilizare eficientă a combustibilului și economii sustenabile pe termen lung, fiind cel mai eficient în combinație cu rapoartele Dynafleet.

Cursuri de instruire pentru șoferi Volvo

Porniți cu dreptul

Secretul consumului de combustibil constă în a face acest lucru corect de la început. Dealerul Volvo Trucks este expert în economia de combustibil. De ce nu îl rugați să vă ajute?