TRUCKS

România

×
Cabina Volvo FL: confort în interior, calitate premium în toate detaliile

Proiectat pentru dumneavoastră 

Interior cabină Volvo FL

Spațiul. Depozitarea. Instrumentele și informațiile exact acolo unde aveți nevoie de ele. Un scaun confortabil. Un volan reglabil. și zgomot redus la interior. Bun venit în cabina autocamionului Volvo FL – spațiul dumneavoastră de lucru premium mobil.  

Compartiment de condus conceput ergonomic

Concept ergonomic 

Instrumentele. Schimbătorul de viteze. Comenzile. Spațiul de stocare. În autocamionul Volvo FL, toate lucrurile de care aveți nevoie se află exact acolo unde aveți nevoie, fiind totodată la îndemână. Aceasta înseamnă mai puține mișcări. Nu trebuie să vă întindeți atât de mult. Prin urmare, mâinile dumneavoastră vor sta mai mult timp pe volan, iar privirea nu se va abate de la drum.

Scaun foarte confortabil

Vă veți simți foarte confortabil în scaunele Volvo FL ergonomice, cu ancorare solidă în podea, tetiere și centură de siguranță integrate. Materialul tapițeriei prezintă rezistență excelentă la murdărie. Atât scaunul șoferului, cât și scaunul pasagerului pot fi reglate conform diferitelor necesități.

Scaunul șoferului, confortabil și sigur
Dimensiunile cabinei Volvo FL

Alegeți-vă spațiul

Alegeți între trei dimensiuni de cabină: cabina de zi, cabina de dormit de mici dimensiuni sau cabina pentru echipaj, toate în funcție de nevoia dumneavoastră de spațiu de încărcare sau de numărul de pasageri. Lățimea este de 2.100 mm, iar lungimea variază de la 1.600 la 2.980 mm.

Spațiu generos de stocare pentru toate obiectele dumneavoastră

Mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră 

Pe tabloul de bord. În uși. Pe plafon. Între scaune. Examinați cabina Volvo FL și veți vedea că dispune de multe spații de depozitare. Iar dumneavoastră puteți să mai adăugați și altele.

Prezentare generală interioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră.

Simțiți-vă confortabil

Pentru a experimenta cabina proiectată avându-vă pe dumneavoastră în centru, vizitați dealerul local Volvo Trucks.