TRUCKS

Bun venit la muncă!

Interior cabină Volvo FL

Cabina Volvo FL oferă un mediu de lucru excelent pentru profesioniștii care lucrează în mediul urban. Indiferent de alegerea dumneavoastră de model de cabină, accesul ușor facilitează intrarea. Odată ce ați intrat în cabină, interiorul spațios, cu caracteristici bine puse la punct, face din aceasta un mediu de lucru excelent.

Acces facil în cabină

Trebuie să intrați și să ieșiți mult din cabină în cursul unei zile de lucru? Cabina Volvo FL este așezată jos pe șasiu și oferă acces facil, în toate condițiile.

Scaun foarte confortabil

Vă veți simți foarte confortabil în scaunele Volvo FL, cu tetiere și centură de siguranță integrate. Materialul tapițeriei prezintă rezistență excelentă la murdărie. Atât scaunul șoferului, cât și scaunul pasagerului pot fi reglate conform diferitelor necesități în cursul unei zile de lucru solicitante.

Poziționare ergonomică

Instrumente, schimbător de viteze, comenzi și depozitare. Tot ceea ce este necesar pentru a vă face treaba se află exact acolo unde vă așteptați să fie. Sunt necesare mai puține mișcări, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă mai întindeți atât de mult. Puteți să stați cu mâinile pe volan și cu ochii pe ceea ce se întâmplă în jurul autocamionului mai ales când traficul este aglomerat.

Spațiu pentru ziua dumneavoastră de lucru

Indiferent de versiunea de cabină pe care o alegeți – există suficient spațiu pentru dumneavoastră și echipamentele dumneavoastră. Veți beneficia de spațiu de depozitare în tabloul de bord, în uși, deasupra capului și între scaune. În cabina de dormit cu acces coborât aveți spațiu suficient să vă odihniți. Iar cabina pentru echipaj oferă spațiu pentru până la 6 pasageri.

Vizibilitate integrală

Poziția joasă de condus, parbrizul mare și geamurile suplimentare din portiere vă oferă contact strâns cu mediul din jurul vehiculului. Perspectiva completă și vizibilitatea excelentă fac din Volvo FL o garanție a siguranței cetățenilor.

Geamuri suplimentare și vizibilitate

Comandați Volvo FL cu geamuri suplimentare în partea inferioară a portierelor și în spatele acestora. Vă sporește vizibilitatea asupra zonei din apropierea autocamionului.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.