TRUCKS

România

×
Volvo FL, axat pe productivitate

Productivitatea șoferului cu Volvo FL

Cum creșteți eficiența unui șofer? Îmbunătățiți manevrabilitatea. Sporiți confortul cabinei. Echipați cabina cu instrumente inovatoare, care economisesc timp. Volvo FL este o mașină pentru productivitate.

I-Sync: simplitate automatizată

Transmisia noastră I-Sync transformă condusul în oraș, cu pornirile și opririle frecvente uzuale. șoferii apreciază schimbările automate și perfect sincronizate ale treptelor de viteză – fără ambreiaj greu de apăsat sau schimbător greu de manevrat. De asemenea, economisește combustibil; prin urmare, este apreciată și de operatori.

Treceți la I-Sync

I-Sync crește productivitatea
Cabina Volvo FL oferă atât confort, cât și accesibilitate la cel mai înalt nivel

Mediul perfect pentru lucru și odihnă

Din momentul în care intrați în autocamionul Volvo FL (utilizând treapta de acces joasă optimizată), până când încheiați activitatea, totul a fost proiectat pentru ca dumneavoastră să fiți mai productiv pe drum. Și să vă simțiți mai bine la sfârșitul zilei.

Priviți în interiorul cabinei

Volvo FL 4x4 se comportă excelent pe orice drum

Nimic nu îl poate opri

Cu o tracțiune mai bună, o gardă la sol mai mare și un unghi de atac mărit, autocamionul Volvo FL 4x4 își va îndeplini misiunea pe orice drum și în orice condiții.

Încărcătură suplimentare de o jumătate de tonă

Greutatea autocamionului Volvo FL cu 4 cilindri este redusă cu 200 – 500 kg față de versiunea cu 6 cilindri. Motorul D5K cu 4 cilindri oferă o capacitate suplimentară de încărcare de până la o jumătate de tonă, crescând substanțial productivitatea și eficiența activităților.

Examinați în detaliu motoarele noastre

Un motor mai ușor înseamnă sarcini mai mari
Dynafleet maximizează productivitatea

Dynafleet: maximizați productivitatea

Locații, încărcături și niveluri. Timpi de condus. Rapoarte de emisii. Consum de combustibil. Dynafleet vă oferă datele în timp real pentru fiecare autocamion pe care îl dețineți, ajutându-vă să maximizați productivitatea și să luați decizii mai profitabile.

Explorați Dynafleet

Productivitate mai mare

Contactați dealerul local Volvo Trucks. Va ști exact ce să vă recomande pentru ca afacerea dumneavoastră să fie cât mai productivă cu putință.