TRUCKS

Specificațiile cabinei pentru Volvo FL

  • Dimensiuni cabină
  • Caracteristici cabină

Dimensiuni cabină

Cabină de zi

cabina de zi oferă șoferului un mediu de lucru confortabil și ergonomic. Înălțime interioară 1.605 milimetri

Cabina de dormit cu plafon coborât

Cabina de dormit de mici dimensiuni oferă spațiu suplimentar în care poate fi amplasat un pat pentru o persoană sau poate fi utilizat ca spațiu de birou cu compartimente de depozitare suplimentare. Înălțime interioară 1.605 milimetri

Cabină pentru echipaj

Cabina pentru echipaj oferă spațiu amplu pentru mai mulți pasageri suplimentari, până la 7 persoane. Înălțime interioară 1.605 milimetri

Caracteristici cabină

Suspensia cabinei
Suspensia față a cabinei este echipată cu o pernă din cauciuc pentru mișcările verticale minore, în timp ce suspensia spate are arcuri elicoidale și amortizoare.

Scaunul șoferului
Trei niveluri diferite de confort: Comfort, Standard și Economy. Toate cele trei oferă sisteme de ajustare pentru spătar, pe lungime, înălțime și pentru înclinația în față și tetiere integrate.

Scaunul pasagerului
Trei niveluri diferite de confort: Standard, Economy sau Basic.

Culorile cabinei
Sunt disponibile aproximativ 300 de variante fixe. Se pot comanda culori suplimentare.

Volan
Volanul are un diametru de 460 sau de 500 de milimetri, în funcție de configurația autocamionului și poate fi reglat pneumatic în poziția dorită.

Trapă de plafon
Cabina poate fi echipată cu o trapă de plafon care se poate deschide la 50 de milimetri. Trapa de plafon poate fi acționată manual sau electric.

Încălzire cabină
Sistemul de încălzire a cabinei este disponibil în două variante: doar radiator cu comandă manuală sau sistem de aer condiționat și radiator cu comandă manuală. Este, de asemenea, disponibil un radiator de parcare de 2 kW, care poate fi configurat opțional.

Spațiu de stocare interior
Cabina prezintă numeroase compartimente de depozitare practice și ușor accesibile, pentru documente și obiecte personale. Deasupra parbrizului, veți descoperi două spații de depozitare protejate cu un capac sau plasă, precum și patru compartimente DIN. Se pot configura opțional o serie de spații diferite de depozitare și cutii pe tunelul motorului, suport pentru scris și cârlige pentru agățat haine.

Claxoane
Sunt disponibile două tipuri suplimentare de claxoane: fie două claxoane montate pe plafon, cu comandă pneumatică, fie un claxon electric sub capota din față.

Pat (cabină confort)
Patul este disponibil din două sau trei secțiuni și are o lățime de 580 sau 780 de milimetri. Sunt disponibile opțional o bară de protecție pentru pat și un detector de fum.

Simțiți-vă ca acasă

Stați confortabil. Încercați scaunul. Patul. Verificați toate dulapurile. Vi se va părea incredibil să găsiți atât de mult spațiu.

Specificațiile autocamionului Volvo FL