TRUCKS

România

×
Modelul Volvo FL Electric pentru transport urban

Autocamionul dumneavoastră electric pentru transport urban de distribuție

Volvo FL Electric

Un autocamion cu două punți, cu o masă totală a vehiculului de până la 16 tone. Putem livra vehicule complete de transport urban, precum livrări și colectarea deșeurilor.

Despre lanțul cinematic

Consultați broșura noastră despre electromobilitate

Construit pentru a rezista în cadrul operațiunilor dumneavoastră.

Lanțul cinematic este format dintr-un motor electric și dintr-o cutie de viteze în 2 trepte

Lanțuri cinematice electrice
Lanțul cinematic pentru modelul Volvo FL Electric este format dintr-un motor electric și dintr-o cutie de viteze în 2 trepte.

Motorul electric 
Puterea de deplasare a autocamionului este generată de un motor electric cu o putere de 200 kW și cu un cuplu de 425 Nm.

Transmisie
Ambele lanțuri cinematice utilizează o cutie de viteze în 2 trepte pentru a eficientiza la maxim capacitatea motorului. Proiectată și construită de Volvo, cutia de viteze are fluxuri de putere independente care permit schimbarea treptelor de viteză fără întreruperea alimentării. Oferă o experiență de putere complet controlată și neîntreruptă în toate situațiile de deplasare.

Specificațiile modelului Volvo FL Electric

Capacitatea bateriei este adaptată pentru necesitățile de utilizare ale fiecărui autocamion și are o durată estimată de viață de 8-10 ani

Pachete baterii
Capacitatea bateriei și numărul pachetelor de baterii sunt adaptate nevoilor dumneavoastră. Modelul Volvo FL Electric poate fi echipat cu până la șase baterii. Fiecare pachet are o capacitate energetică de 50 kWh și o durată estimată de viață de 8-10 ani, în funcție de operațiunile dumneavoastră.

Încărcarea bateriilor
Conexiunea de încărcare corespunde standardului auto actual și sunt posibile diferite metode de încărcare. Fie puteți utiliza încărcătorul de bord de curent alternativ, care vă permite să încărcați bateria în locații industriale, fie puteți utiliza cablul de încărcare cu care este echipat vehiculul. Nu în ultimul rând, puteți încărca, de asemenea, de la stațiile externe de curent continuu, pentru o încărcare mai rapidă.

Alimentarea suprastructurii
Toate funcțiile caroseriei sunt alimentate de un motor electric separat care acționează o pompă hidraulică. Există două opțiuni de motor – una cu o putere maximă de 240 Nm și, respectiv, de 70 kW, și una mai puternică, de 530 Nm și, respectiv, de 100 kW.

Testat și fiabil
Lanțul cinematic electric și pachetul de baterii se bazează pe soluția utilizată de Volvo Buses. Până în prezent, sunt în uz 4.000 de autobuze cu tracțiune fie hibridă, fie integral electrică. Volvo Trucks deține, de asemenea, recordul în ceea ce privește autocamioanele hibride.

Modelul Volvo FL Electric este echipat cu componente și sisteme unice pentru autocamioanele electrice

Dincolo de aparențe

  1. Unitate de răcire
  2. Baterie modulară (inclusiv baterii electronice și baterii de 24 V)
  3. Transmisie Volvo cu două viteze și cu un motor electric.
  4. ePTO
  5. Compresor de aer
  6. Patru până la șase acumulatori

Specificații – Volvo FL Electric

 

Masă totală maximă autorizată 16 tone
Opțiuni cabină Cabină de zi
Număr de punți 2
Ampatamente 4.400 mm sau 5.300 mm
Putere de ieșire (maximă/continuă) 200/165 kW
Număr de acumulatori 4 sau 6
Puterea motorului electric pentru priza de putere (maximă/continuă) 70 kW/50 kW (varianta de mici dimensiuni), 100 kW/70 kW (varianta de mari dimensiuni)
Cuplu motor electric pentru priza de putere (maxim/continuu) 240 Nm/130 Nm (varianta de mici dimensiuni), 530 Nm/270 Nm (varianta de mari dimensiuni)
Timp de încărcare (rapid/obișnuit) Mai puțin de 1 h/6,5 h (4 acumulatori), 1,5 h/10,5 h (6 acumulatori)
Distanța parcursă Până la 300 km, în funcție de numărul de acumulatori

 

Electromobility made easy by Volvo Trucks

Viitorul este electric. Dați-ne voie să vă ducem acolo

Electromobilitatea simplificată de Volvo Trucks.

Faceți următorul pas

Dealerul local Volvo Trucks este gata să discute cu dumneavoastră despre caracteristicile și beneficiile modelului electric Volvo FL.