TRUCKS

Volvo FL Electric. Livrări directe, de la furnizor la cumpărător

În mediile urbane în care spațiul este limitat, este nevoie de un autocamion capabil să navigheze pe străzi înguste și să se apropie de punctul de livrare. Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de un autocamion solid și agil: unul precum acest model cu două punți, cu o masă totală a vehiculului de până la 16,7 tone. Este perfect pentru activitățile de transport urban, cum ar fi livrările și colectarea deșeurilor. Pentru a simplifica tranziția către transportul electric, autocamionul este disponibil cu pachete de service și asistență pentru încărcare, planificarea traseului și a autonomiei, monitorizarea bateriei și multe altele.

Până la 16,7 tone GVW

Până la 130 kW putere

Până la 450 km autonomie

Rămâneți productiv și dețineți controlul

Este simplu să începeți să utilizați un autocamion Volvo FL Electric. Aveți acces la monitorizarea constantă a autocamionului și la planificarea predictivă de service pentru a asigura o disponibilitate mare și efectuarea livrărilor. De asemenea, am adăugat un plus de siguranță prin funcții precum planificarea traseului, poziționarea vehiculului prin urmărirea nivelului de energie în timp real, rapoartele de monitorizare și multe altele. Toate acestea pot fi ușor accesate în portalul și aplicația Volvo Connect.

Un lanț cinematic eficient

Lanțul cinematic, împreună cu un motor electric și o cutie de viteze în 2 trepte, oferă o experiență de rulare foarte lină. Puterea impresionantă de până la 130 kW/175 CP este gestionată de un sistem unic de control al tracțiunii creat, de asemenea, pentru a oferi control pe suprafețele alunecoase. 

Autonomie adaptată nevoilor dumneavoastră

Cu o autonomie de până la 450 km, cea mai recentă generație în domeniul tehnologiei bateriei vă permite să adaptați modelul Volvo FL Electric exact pentru nevoile dumneavoastră. Dacă activitățile dumneavoastră necesită un nivel mai mic de autonomie între încărcări – puteți, în schimb, să creșteți semnificativ sarcina utilă a autocamionului. Dealerul Volvo Trucks vă va ajuta să obțineți cel mai potrivit autocamion pentru activitățile pe care le desfășurați.

Specificații – Volvo FL Electric

Caracteristici​

Volvo FL Electric

   
Configurații de punți​

Autoșasiu: 4×2

Toate punțile au suspensie pneumatică

   

Cabină​

Cabină de zi, cabină de dormit de mici dimensiuni

   

Sarcină maximă în combinație 

Până la 16,7 tone    
Capacitatea bateriei 280 – 565 kWh, 3 până la 6 acumulatori    

Autonomie

Până la 450 km

   
Timp de încărcare (încărcare completă, 4 acumulatori)

16,8 ore cu CA (22 kW)

​2,3 ore cu CC (150 kW)

   

Lanț cinematic 

Un singur motor electric, o cutie de viteze în 2 trepte    
Performanță Putere continuă de până la 130 kW (175 CP)    

Aplicații

Potrivire cu caroseria. PTO electrică

   

 

     

 

Contact

Găsiți dealerul local

Întrebări frecvente

despre electromobilitate

Soluțiile noastre complet electrice