TRUCKS

Instrumentul potrivit pentru orice aplicație

Șasiul Volvo FM

Indiferent de nevoile dumneavoastră de transport, doriți un autocamion cu un șasiu construit pentru a face față încărcăturilor pe care le veți transporta. Poate aveți nevoie de o suprastructură construită special pentru activitatea dumneavoastră? Personalizăm șasiul pentru a vă garanta succesul – folosind componente și sisteme care sunt garantate să funcționeze în mod fiabil în anii care urmează. Acesta este un echipament pe care vă puteți baza.

Indiferent dacă vă deplasați cu viteză mare sau trebuie să manevrați vehiculul pe rampele de încărcare, Volvo FM este un instrument de precizie care vă ajută să vă faceți treaba cât mai bine. Puteți comanda un autocamion cu suspensii integral pneumatice, atât pentru transporturi interregionale, cât și pentru activități de construcție. Iar direcția dinamică Volvo este imbatabilă în termeni de manevrabilitate și precizie.

Puteți solicita Volvo FM sub forma unui autotractor ușor pentru utilizare pe șosea sau un autoșasiu cu până la cinci punți gata să preia o suprastructură avansată. Și amândouă pornesc de la același concept de șasiu. Acest lucru face ca Volvo FM să fie un autocamion foarte versatil – personalizat conform specificațiilor dumneavoastră.

Punți față pentru 10 tone

Încărcătură grea? Nicio problemă. Volvo FM a fost proiectat pentru sarcini mari pe punte. Indiferent dacă alegeți suspensia cu arcuri sau suspensia pneumatică, puntea față poate prelua până la 10 tone pe o singură punte. Și 20 de tone pe puntea față dublă. Vă poate ajuta să obțineți marje mai bune – și facilitează gestionarea unor încărcături grele sau inegal distribuite.

Tandem cu punte liftabilă

Utilizați puntea doar atunci când aveți nevoie. Tandemul cu punte liftabilă permite decuplarea și ridicarea punții motoare din ultima poziție din spate la descărcare. La fel ca în cazul unei punți portante, această funcție îmbunătățește considerabil raza de bracaj, reduce uzura anvelopelor, dar și consumul de combustibil.

Mai multe despre Tandem cu punte liftabilă

Cinci punți, direct din fabrică

Transportați încărcături grele? Puteți opta pentru un autocamion cu cinci punți direct din fabrică. Veți obține autocamionul mai rapid și vă veți reduce costurile de personalizare. Și veți primi un autocamion cu omologare de tip completă. De asemenea, veți beneficia de garanție integrală și asistență Volvo post-vânzare, ceea ce vă poate reduce costurile de exploatare de termen lung.

Descoperiți întregul potențial al autocamionului Volvo FM

Vorbiți cu reprezentantul dumneavoastră despre personalizarea Volvo FM