TRUCKS

România

×

Un salt în evoluție

EXTERIOR CABINĂ VOLVO FM

Seamănă cu versiunile mai mari – dar este la fel de flexibil și de agil așa cum știți deja că poate fi autocamionul Volvo FM. Un profil nou, modern dezvăluie că autocamionul este într-o formă mai bună decât oricând pentru a-și asuma provocările pe care i le impuneți. Iar acest aspect semnifică parcurgerea mai multor pași în evoluție.

 

Cabina prezintă un design nou, cu un profil vertical, cu mai mult spațiu interior, cu geamuri generoase și cu linia ușii coborâtă. Volvo FM este mai rotunjit în laterale, iar spațiul dintre secțiunile frontale superioară și inferioară este mai mic, pentru a îmbunătăți aerodinamica și eficiența.

Un alt semn clar al evoluției acestui autocamion este designul farului, care accentuează profilul emblematic al modelului Volvo FM. Liniile distincte ale farurilor urmează forma cabinei, prelungindu-se din colțul din față și prelungindu-se în partea din spate. Chiar și în staționare, este evident că acest autocamion este eficient atât într-un ritm susținut, cât și la navigarea în medii aglomerate.  

Veți constata, de asemenea, că sigla mare din față este mai proeminentă și, când vă apropiați de portiere, veți observa că varianta de trepte de acces cu inserții de aluminiu. Detalii care fac diferența.

Conceput pentru vizibilitate

Oglinzile retrovizoare au un design modern, cu carcase subțiri și cu zonele pentru oglinzi bine proporționate. Sunt dispuse în secțiuni, pentru a combina o perspectivă generoasă în oglindă cu unghiuri ascunse minimizate. Adăugați geamul inferior suplimentar pe ușa pasagerului și veți dispune de o vizibilitate excelentă în jurul autocamionului. Chiar și zonele aflate în imediata apropiere.

Faruri

Farurile consacrate sunt disponibile în două versiuni diferite: una cu lămpi cu halogen și cealaltă bazată pe tehnologie LED. Ambele au caracteristicile luminilor LED de zi în formă de V.

Alegeți tipul de tapițerie

Alegeți între două tipuri de accesorii exterioare și sute de culori.

Accesorii de bază

Este echipat cu grilă neagră și cu bară de protecție, oglinzi și alte detalii de culoare gri etc. Explorați diferitele niveluri de accesorii exterioare din Volvo Truck Builder.

Accesorii îmbunătățite

Este echipat cu o grilă de culoare gri. Bara de protecție, oglinzile etc. sunt vopsite în culoarea caroseriei cabinei. Inserții din aluminiu pe treapta de acces. Explorați diferitele niveluri de accesorii exterioare din Volvo Truck Builder.

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie.

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizaţi-l aşa cum doriţi

Imagini pentru finisajul exterior al autocamionului Volvo FM

Sunteți pregătit pentru Volvo FM?

Vă așteaptă.