TRUCKS

Un salt în evoluție

EXTERIOR CABINĂ VOLVO FM

Este evidentă asemănarea cu frați mai mari din gamă – dar este la fel de flexibil și de agil așa cum știți deja că poate fi autocamionul Volvo FM.

Un profil nou și modern dezvăluie faptul că este într-o formă mai bună decât oricând pentru a-și asuma provocările pe care i le impuneți.

Ceea ce înseamnă câțiva pași înainte în evoluția sa. 

 

Cabina prezintă un design nou, cu un profil vertical, cu mai mult spațiu interior, cu geamuri generoase și cu linia ușii coborâtă. Volvo FM este mai rotunjit în laterale, iar spațiul dintre secțiunile frontale superioară și inferioară este mai mic, pentru a îmbunătăți aerodinamica și eficiența.

Un alt semn clar al evoluției acestui autocamion este designul farurilor, care accentuează profilul emblematic al modelului Volvo FM. Liniile distincte ale farurilor urmează forma cabinei, pornind din colțurile frontale și prelungindu-se spre partea laterală a cabinei. O privire de ansamblu a exteriorului noului FM va evidenția imediat faptul că este un camion eficient atât pentru deplasările pe distanțe lungi, cât și în medii urbane aglomerate.  

Veți constata, de asemenea, că sigla mare din față este mai proeminentă și, când vă apropiați de portiere, veți observa că varianta de trepte de acces cu inserții de aluminiu. Detalii care fac diferența.

Conceput pentru vizibilitate

Oglinzile retrovizoare au un design modern, cu carcase subțiri și cu zonele pentru oglinzi bine proporționate. Sunt dispuse în secțiuni, pentru a combina o perspectivă generoasă în oglindă cu unghiuri ascunse minimizate. Adăugați geamul inferior suplimentar pe ușa pasagerului și veți dispune de o vizibilitate excelentă  pentru zona din jurul autocamionului. Chiar și pentru zonele aflate în imediata apropiere.

Faruri

Emblematicele faruri sunt disponibile în două versiuni diferite: una cu lămpi cu halogen și cealaltă bazată pe tehnologie LED. Ambele dispun de lumini de zi cu LED în forma literei V, caracteristică farurilor Volvo.

Alegeți pachetul de echipare

Alegeți între două pachete de echipare exterioară și culoarea preferată, din sute de culori.

Pachet de bază

Echiparea de bază include grila de culoare neagră și bara de protecție, oglinzile și alte detalii de culoare gri etc. Explorați diferitele niveluri de accesorii exterioare din Volvo Truck Builder.

Pachet superior

Include o grilă de culoare gri, bara de protecție, oglinzile etc. sunt vopsite în culoarea caroseriei cabinei. Inserții din aluminiu pe treapta de acces. Explorați diferitele niveluri de accesorii exterioare din Volvo Truck Builder.

Alegeți din peste 650 de culori. 

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe și tonuri diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. 

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare transparentă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizaţi-l aşa cum doriţi

 Volvo FM - imagini exterior

Sunteți pregătit pentru Volvo FM?

Vă așteaptă.