TRUCKS

Cabina dumneavoastră. Dar și biroul dumneavoastră.

Interiorul cabinei Volvo FM

Sunteți deja în control pe tot parcursul efectuării activității. Doar că acum beneficiați de și mai mult control, de noi funcțiuni care să vă sprijine și mai mult în timpul deplasării și de mai mult spațiu ca niciodată. Acest loc de muncă este personalizat pentru dumneavoastră.

Când urcați într-un Volvo FM aveți un imediat sentimentul că acesta a parcurs o nouă etapă în evoluția sa. Este diferit – și totuși foarte familiar. Spațiul generos și luminozitatea sunt, probabil, primele aspecte care vă vor surprinde. Trapa mai mare de plafon lasă să pătrundă mai multă lumină de sus, sporind senzația de spațiu. Când vă așezați la volan, totul este acolo unde vă așteptați să fie.

Veți găsi poziția perfectă a volanului cu funcția de înclinare a coloanei volanului, iar mâna vi se așază în mod natural pe maneta schimbătorului de viteze I-Shift, integrată perfect în scaun. Vizibilitatea de jur-împrejurul autocamionului este imbatabilă; linia ușii este coborâtă, geamurile sunt generoase și fiecare unghi din cabină este proiectat pentru a vă oferi controlul.

Dincolo de asta, interfața pentru șofer este complet nouă – concepută pentru a vă ajuta să rămâneți cu mâinile pe volan și cu ochii pe șosea. Vă conferă control deplin pentru a vă desfășura activitatea optim și pentru a vă menține, concomitent, marjele mari de profit.

Panoul de instrumente este complet digital și creează noi posibilități de adaptare a mediului de lucru la nevoile dumneavoastră indiferent de situație. Un nou ecran secundar de 9 inchi poziționat lateral vă oferă control asupra funcțiilor autocamionului, cum ar fi cele opt camere video și diferitele aplicații. De asemenea, este ușor să dețineți controlul deplin asupra punților și a diferențialelor. Acesta este centrul de comandă pentru biroul dumneavoastră mobil.

Și cu funcția de comandă vocală în cabina Volvo FM, beneficiați de toată asistența de care aveți nevoie.

Suprafețele și materialele interioare prezintă calitate premium, indiferent de nivelul de echipare. Alegeți între trei niveluri de echipare și o gamă largă de culori. Vă veți regăsi stilul preferat.

Control total

Cabina este concepută pentru vizibilitate. În plus, puteți monta pe autocamion până la opt camere video iar imaginile acestora pot fi vizualizate pe ecranul secundar. În felul acesta puteți fi atent în permanență la ce se intamplă în jurul camionului, la traficul din jur și la încărcătură.

Spațiu și depozitare

Toate versiunile de cabină Volvo FM oferă o senzație de spațiu generos și zone de depozitare inteligente pentru lucrurile de care aveți nevoie. Compartimentul de depozitare din peretele spate în interiorul cabinelor de zi și spațiul comod de depozitare de sub pat în cabinele de dormit sunt doar câteva exemple.

Variante de echipare

Alegeți între trei pachete de echipare interioară ce includ diferite finisaje și o gamă largă de culori.

Pachet de echipare - Robust

Include tapițerie de vinilin, covorașe din cauciuc, ornamente și o serie de accesorii. Explorați diferitele niveluri de echipări exterioare din Volvo Truck Builder.

Pachet de echipare - Dinamic

Include tapițerie textilă, covorașe din cauciuc, ornamente și o serie de accesorii. Explorați diferitele niveluri de echipări exterioare din Volvo Truck Builder.

Pachet de echipare - Progresiv

Include tapițerie de pluș sau piele, covorașe din cauciuc, ornamente și o serie de accesorii. Explorați diferitele niveluri de echipări exterioare din Volvo Truck Builder.

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți

 Volvo FM - imagini din interior

Personalizați-vă locul de muncă

Contactați reprezentantul local pentru a vă crea noul loc de muncă preferat.