TRUCKS

România

×

Cabina dumneavoastră. Dar și biroul dumneavoastră.

Interiorul cabinei Volvo FM

Sunteți în control pe tot parcursul efectuării activității. Doar că acum beneficiați de mai mult control, o susținere mai bună și de mai mult spațiu ca niciodată. Acest loc de muncă este personalizat pentru dumneavoastră.

Când urcați într-un Volvo FM aveți un sentiment indubitabil al parcurgerii unor etape evolutive. Este diferit – și totuși foarte familiar. Spațiul generos și luminozitatea sunt, probabil, primele aspecte care vă vor surprinde. Trapa mai mare de plafon lasă să pătrundă mai multă lumină de sus, sporind senzația de spațiu. Când vă așezați la volan, totul este acolo unde vă așteptați să fie.

Veți găsi poziția perfectă a volanului cu funcția de înclinare a coloanei volanului, iar mâna vi se așază în mod natural pe maneta schimbătorului de viteze I-Shift, integrată perfect în scaun. Vizibilitatea de jur-împrejurul autocamionului este imbatabilă; linia ușii este coborâtă, geamurile sunt generoase și fiecare unghi din cabină este proiectat pentru a vă oferi controlul.

Dincolo de asta, interfața pentru șofer este complet nouă – concepută pentru a vă ajuta să rămâneți cu mâinile pe volan și cu ochii pe șosea. Vă conferă control deplin pentru a vă desfășura activitatea optim și pentru a vă menține, concomitent, marjele mari de profit.

Panoul de bord este complet digital și creează noi posibilități de adaptare a mediului de lucru la nevoile dumneavoastră indiferent de situație. Un nou afișaj lateral de nouă inchi vă oferă control asupra funcțiilor autocamionului, cum ar fi cele opt camere și diferitele aplicații. De asemenea, este ușor să dețineți controlul deplin asupra punților și a diferențialelor. Acesta este centrul de comandă pentru biroul dumneavoastră mobil.

Și cu funcția de comandă vocală în cabina Volvo FM, beneficiați de toată asistența de care aveți nevoie.

Suprafețele și materialele interioare prezintă calitate premium, indiferent de nivelul de finisare. Alegeți între trei niveluri de tapițare și o gamă largă de culori. Vă veți regăsi stilul preferat.

Control total

Cabina este concepută pentru vizibilitate. În plus, puteți monta până la opt camere pe autocamion și puteți consulta înregistrările pe afișajul lateral. Puteți fi atent în permanență la autocamionul dumneavoastră, la traficul din jur și la sarcina utilă.

Spațiu și depozitare

Toate versiunile de cabină Volvo FM oferă o atmosferă spațioasă și o stocare inteligentă pentru echipamentele de care aveți nevoie. Cutia de depozitare pe peretele spate în interiorul cabinelor de zi și depozitarea comodă sub pat în cabinele de dormit sunt doar câteva exemple.

Variante de tapițerie

Alegeți între trei niveluri interioare de tapițare și o gamă largă de culori.

Nivelul de accesorii rezistente

Este echipată cu tapițerie de vinilin, cu covorașe din cauciuc, cu ornamente și o serie de accesorii. Explorați diferitele niveluri de accesorii exterioare din Volvo Truck Builder.

Nivelul de accesorii dinamice

Este echipată cu tapițerie textilă, cu covorașe din cauciuc, cu ornamente și o serie de accesorii. Explorați diferitele niveluri de accesorii exterioare din Volvo Truck Builder.

Nivelul de accesorii progresiste

Este echipată cu tapițerie de pluș sau piele, cu covorașe din cauciuc, cu ornamente și o serie de accesorii. Explorați diferitele niveluri de accesorii exterioare din Volvo Truck Builder.

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizaţi-l aşa cum doriţi

Imagini din interiorul autocamionului Volvo FM

Personalizați-vă locul de muncă

Contactați reprezentantul local pentru a vă crea noul loc de muncă preferat.