TRUCKS

Puterea întâlnește precizia

Lanțuri cinematice Volvo FM

Putere și control adecvate activității pe care o efectuați și locurilor în care trebuie să ajungeți. Acum vă puteți personaliza lanțul cinematic Volvo FM mai optim ca niciodată. Veți avea puterea de a duce lucrurile la bun sfârșit și ne asigurăm că vă veți folosi combustibilul sau energia în cel mai eficient mod. Veți obține mult mai mult decât ați investit. Asta înseamnă profitabilitate.

Motoare

Gama noastră de motoare Euro 6 Step E a fost meticulos proiectată pentru a economisi combustibil fără a compromite performanțele. Sunt motoarele noastre diesel cele mai eficiente și reduc consumul de combustibil la fiecare cursă. Gama D11 este cuprinsă între 330 CP și 460 CP, în timp ce motoarele D13 sunt disponibile în variante de la 420 CP la 500 CP. În cazul autocamionului Volvo FM, sunt disponibile și motoarele alimentate cu gaz, precum și alternativele complet electrice – oferind niveluri scăzute de emisii, performanțele și autonomia fiind extraordinare.

Manevrabilitatea

Indiferent de motorul pe care îl alegeți pentru Volvo FM, veți avea acces la un nivel impresionant de cuplu pentru o gamă largă de turații ale motorului. Rezultatul este manevrabilitatea excelentă și consumul redus de combustibil.

Combustibili alternativi

Dacă doriți cu adevărat să vă reduceți amprenta asupra mediului, puteți alege Volvo FM LNG. Acesta funcționează fie pe bază de gaz natural lichefiat, fie cu biogaz lichefiat, ceea ce face posibilă realizarea unei operațiuni cu emisii zero. În plus, puteți rula toate motoarele noastre diesel pe bază de motorină sau HVO. Vreți să rulați pe biodiesel? Există versiuni ale autocamionului Volvo FM special concepute în acest sens.

Mai multe despre Volvo FM LNG

I-Shift

I-Shift reprezintă o gamă completă de cutii de viteze automate care fac deplasarea mai ușoară, mai sigură și mai confortabilă. Fără pedală de ambreiaj greu de apăsat, fără o manetă cu care să vă luptați. Fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată – în mod automat. O serie de pachete software vă permite să personalizați I-Shift-ul în funcție de necesitățile dumneavoastră. Există funcții disponibile pentru I-Shift, care activează rularea cu o singură pedală în anumite situații. Pentru Volvo FM, puteți obține, de asemenea, I-Shift cu trepte de forță sau I-Shift Dual Clutch.

Mai multe despre I-Shift

Adoptați soluția electrică

Un autocamion Volvo FM, dar cu o experiență de rulare mai lină și cu zero emisii de eșapament. Volvo FM Electric oferă până la 666 CP de energie electrică pură și o autonomie de până la 300 km – făcându-l perfect pentru transportarea bunurilor între orașe.

Mai multe informații despre Volvo FM Electric

Aveți nevoie de putere?

Reprezentantul dumneavoastră vă poate ajuta să adaptați autocamionul nevoilor dumneavoastră.