TRUCKS

România

×

Puterea întâlnește precizia

Lanțuri cinematice Volvo FM

Putere și control adecvate activității pe care o efectuați și locurilor în care trebuie să ajungeți. Acum vă puteți personaliza lanțul cinematic Volvo FM mai optim ca niciodată. Veți avea puterea de a duce lucrurile la bun sfârșit și ne asigurăm că vă veți folosi combustibilul în cel mai eficient mod. Veți obține mult mai mult decât ați investit. Asta înseamnă profitabilitate.

Motoare

Componentele esențiale ale lanțurilor cinematice Volvo FM sunt fie gama noastră de motoare D11 step D (330 CP, 380 CP, 430 CP sau 460 CP), fie motorul D13 step D (420 CP, 460 CP sau 500 CP). Există, de asemenea, motoare pe gaz cu 420 CP sau 460 CP. Care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră?

Manevrabilitatea

Indiferent de motorul pe care îl alegeți pentru Volvo FM, veți avea acces la un nivel impresionant de cuplu pentru o gamă largă de turații ale motorului. Rezultatul este manevrabilitatea excelentă și consumul redus de combustibil.

Combustibili alternativi

Dacă doriți cu adevărat să vă reduceți amprenta asupra mediului, puteți alege Volvo FM LNG. Acesta funcționează fie pe bază de gaz natural lichefiat, fie cu biogaz lichefiat, ceea ce face posibilă realizarea unei operațiuni cu emisii zero. În plus, puteți rula toate motoarele noastre diesel pe bază de motorină sau HVO. Vreți să rulați pe biodiesel? Există versiuni ale autocamionului Volvo FM special concepute în acest sens.

Mai multe despre Volvo FM LNG

I-Shift

I-Shift reprezintă o gamă completă de cutii de viteze automate care fac deplasarea mai ușoară, mai sigură și mai confortabilă. Fără pedală de ambreiaj greu de apăsat, fără o manetă cu care să vă luptați. Fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată – în mod automat. O serie de pachete software vă permite să personalizați I-Shift-ul în funcție de necesitățile dumneavoastră. Pentru Volvo FM, puteți obține, de asemenea, I-Shift cu trepte de forță sau I-Shift Dual Clutch. 

Mai multe despre I-Shift

Aveți nevoie de putere?

Reprezentantul dumneavoastră vă poate ajuta să adaptați autocamionul nevoilor dumneavoastră.