TRUCKS

Volvo FM alimentat cu gaz.
Transport regional, către emisii zero

Dacă doriți o soluție pentru transportul regional sau de cursă lungă 100% neutră din punct de vedere climatic, Volvo FM alimentat cu gaz este alegerea perfectă. Acest autocamion are aceeași putere și manevrabilitate ca Volvo FM, dar emisiile de CO₂ pot fi reduse cu până la 100% dacă se utilizează biogaz.

Până la 60 de tone

Până la 500 CP

Autonomie de până la 1.000 km

Performanță înaltă pentru activitățile dumneavoastră

Lanțul cinematic alimentat cu gaz oferă aceeași performanță și niveluri de cuplu ca motoarele noastre diesel, dar cu emisii mai mici. Alegeți între variantele de putere 420, 460 sau 500 CP, cu un cuplu de până la 2.500 Nm. Volvo FM alimentat cu gaz este ideal pentru transporturile regionale și de cursă lungă cu o sarcină maximă în combinație de până la 60 de tone.

Energie regenerabilă din alimentarea cu gaz

Autocamioanele noastre de mare tonaj alimentate cu gaz funcționează cu bio-LNG (biogaz) regenerabil sau LNG (gaz natural). Motorul folosește și o cantitate mică de combustibil HVO regenerabil sau motorină, precum și AdBlue pentru tratarea ulterioară a gazelor de eșapament. Dacă utilizați bio-LNG și HVO, puteți reduce emisiile de CO2 cu până la 100%*.

* Se referă la emisiile vehiculului în timpul transportului de cursă lungă, așa-numitul „de la rezervor la roată”, față de un autocamion care utilizează motorină standard europeană.

Potrivit pentru autonomia de care aveți nevoie

Aveți la dispoziție trei capacități ale rezervorului, pentru a optimiza Volvo FM alimentat cu gaz conform nevoilor dumneavoastră. Veți obține o autonomie de până la 1.000 km, deci autocamionul este perfect pentru transporturi de cursă lungă, mai ales că rețeaua stațiilor de alimentare cu bio-LNG și LNG se extinde continuu.

Folosirea vehiculelor alimentate cu gaz nu doar că aduce un mare beneficiu mediului, ci este benefică și pentru compania noastră, datorită reducerii costurilor directe și indirecte.

AFLAȚI NOUTĂȚILE DESPRE Volvo FM alimentat cu gaz

Dealerul Volvo Trucks vă va comunica noutățile privind autocamioanele alimentate cu gaz pentru țara dumneavoastră.