TRUCKS

Volvo FM LNG alimentat cu gaz pentru transport regional

Volvo FM LNG este un autocamion ideal pentru transportul regional. Oferă același nivel de confort și performanță cu care sunteți obișnuit pentru biroul dumneavoastră mobil – Volvo FM. Dar cu o amprentă mai mică de CO2, plus potențialul de a vă reduce costurile de combustibil.

Performanță pentru necesitățile dumneavoastră

Lanțul cinematic alimentat cu gaz se bazează pe renumita tehnologie de motor utilizată pentru Volvo FM. Și oferă aceeași performanță – dar cu până la 20% mai puține emisii de CO2*. Puteți alege între 420 sau 460 CP sau alte variante de putere, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri.

Puteți să vă reduceți costurile de combustibil

Volvo FM LNG oferă același consum de combustibil ca Volvo FM alimentat cu diesel. În orice caz, deoarece LNG este adesea mai ieftin, aceasta este o ocazie optimă de a vă reduce costurile de combustibil.

Potrivit pentru operațiunile dumneavoastră

Pentru vehiculele de mare tonaj alimentate cu gaz, aria de operare este, de obicei, esențială. Motoarele alimentate cu LNG sunt eficiente și, în combinație cu combustibilul LNG, asigură o arie de operare potrivită pentru transporturile regionale de cursă lungă. Puteți alege între trei dimensiuni diferite de rezervor, pentru a vă personaliza autocamionul în vederea unei arii de operare de până la 1000 km.

* Asta se asociază cu emisiile vehiculului din timpul utilizării, proces cunoscut ca „de la rezervor la sursa de combustibil”.

Folosirea vehiculelor alimentate cu gaz nu doar că aduce un mare beneficiu mediului. Aceasta este benefică și pentru compania noastră prin reducerea costurilor directe și a celor indirecte.

RĂMÂNEȚI LA CURENT CU VERSIUNEA VOLVO FM LNG ALIMENTAT CU GAZ

Dealerul dumneavoastră Volvo Trucks vă va informa cu privire la cele mai recente tendințe de dezvoltare existente în țara dumneavoastră pentru autocamioanele alimentate cu gaz.