TRUCKS

Personalizat pentru acțiune

Șasiu Volvo FMX

Indiferent dacă vă deplasați pe șosele asfaltate sau pe teren denivelat, veți avea nevoie de un șasiu creat să facă față zilnic multor solicitări. Probabil că aveți o suprastructură creată în mod special pentru operațiunile dumneavoastră. Personalizăm șasiul pentru a vă garanta succesul – folosind componente și sisteme care sunt garantate să funcționeze în mod fiabil în anii care urmează.

Indiferent dacă lucrați într-o mină sau pe un șantier de construcții foarte solicitant, Volvo FMX este un instrument de precizie pe care vă puteți baza. Beneficiați de un autocamion versatil, fie cu suspensie pneumatică spate, construită special pentru utilizarea în construcții, fie cu suspensie cu arc de atunci când transportați încărcături mari pe punți. Direcția Dinamică Volvo este imbatabilă în termeni de manevrabilitate și precizie.

Șasiul Volvo vă oferă flexibilitatea de a concepe un autocamion pentru orice tip de suprastructură folosită în orice fel de activități de transport. Veți beneficia de un autocamion Volvo FMX exact așa cum vă doriți. Reprezentantul local Volvo Trucks vă va ajuta să vă personalizați autocamionul.

Punți față pentru 10/20 de tone

Încărcătură grea? Nicio problemă. Volvo FMX a fost proiectat pentru sarcini mari pe punte. Indiferent dacă alegeți suspensia cu arcuri sau suspensia pneumatică, puntea față poate prelua până la 10 tone pe o singură punte. Și 20 de tone pe puntea față dublă. Aceasta înseamnă automat productivitate îmbunătățită.

Tandem cu punte liftabilă

Utilizați puntea doar atunci când aveți nevoie. Tandemul cu punte liftabilă permite decuplarea și ridicarea punții motoare din ultima poziție din spate la descărcare. La fel ca în cazul unei punți portante, această funcție îmbunătățește considerabil raza de bracaj, reduce uzura anvelopelor și consumul de combustibil.

Mai multe despre Tandem cu punte liftabilă

Cinci punți, direct din fabrică

Transportați încărcături grele? Puteți opta pentru un autocamion cu cinci punți direct din fabrică. Veți obține autocamionul mai rapid și vă veți reduce costurile de personalizare. Și veți primi un autocamion cu omologare de tip completă. De asemenea, veți beneficia de garanție integrală și asistență Volvo post-vânzare, ceea ce vă poate reduce costurile de exploatare de termen lung.

Descoperiți întregul potențial al autocamionului Volvo FMX

Vorbiți cu reprezentantul dumneavoastră despre personalizarea Volvo FMX.