TRUCKS

Dezvoltat pentru a face față provocărilor

Exterior cabină Volvo FMX

Dacă sunteți deja un fan al designului Volvo FMX, evoluția sa cea mai recentă nu vă va dezamăgi. Are un profil cu totul nou, modern, mai sofisticat și mai robust ca niciodată. Face față celor mai provocatoare activități.

Cabina este proiectată în spirit modern cu un profil vertical, cu mai mult spațiu interior, cu geamuri generoase și cu linia ușii coborâtă. Partea frontală inferioară îi consolidează profilul emblematic, împreună cu farurile elegante în formă de V. 

Liniile distincte ale farurilor urmează forma cabinei, prelungindu-se din colțul din față spre partea din spate. Specifică conceptului Volvo FMX, partea frontală robustă are rol de protecție, este rezistentă iar componentele sale sunt ușor de înlocuit, dacă este nevoie.

Veți remarca de asemenea, o sigla frontală mai mare iar când  vă apropiați mai mult de intrarea în camion, veți observa că treptele de acces au un design nou, robust, cu o suprafață antiderapantă durabilă. Deasupra cabinei, trapa de plafon realizată din oțel stabilește standardul de protecție atunci când se lucrează în condiții foarte dificile.  Acestea sunt detalii care fac diferența.

Alegeți din peste 650 de culori. 

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe și tonuri diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră!

Doriți o previzualizare? Folosiți paleta de culori pentru cabină de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați reprezentantul dvs. Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. 

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați reprezentantul dvs Volvo Trucks.

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți 

Volvo FMX - Imagini exterior 

Sunteți pregătit pentru Volvo FMX?

Vă așteaptă.