TRUCKS

Gata de acțiune – și de pauză

Interior cabină Volvo FMX

La volanului unui Volvo FMX simțiți că aveți totul sub control. Acum dispuneți de mai multe dotări și de mai mult spațiu ca niciodată. Autocamionul este proiectat pentru a oferi o productivitate cât mai mare.

Intrați în cabina unui Volvo FMX și vă veți simți foarte confortabil. Prima dumneavoastră impresie va fi, probabil, că este spațioasă și luminoasă. Toate cele trei versiuni de cabină oferă mai mult spațiu.

După ce v-ați așezat, totul se află acolo unde vă așteptați să fie. Veți găsi poziția perfectă a volanului cu funcția de înclinare a coloanei volanului, iar mâna vi se așază în mod natural pe noua manetă a schimbătorului de viteze I-Shift, integrată perfect în scaun. Vizibilitatea de jur-împrejurul autocamionului este imbatabilă; linia ușii este coborâtă, geamurile sunt generoase și fiecare unghi din interior este proiectat pentru a vă oferi controlul.

În plus, întreaga interfață pentru șofer este nouă – proiectată pentru a vă ajuta să rămâneți cu mâinile pe volan și cu atenția asupra șoselei. Vă oferă controlul deplin asupra a tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă desfășura activitatea cu precizie și eficient.

Panoul de bord este complet digital și oferă noi posibilități de adaptare a mediului de lucru la nevoile dumneavoastră în orice situație. Un nou afișaj lateral de nouă inchi vă oferă control asupra funcțiilor autocamionului, cum ar fi cele opt camere și gestionarea intuitivă a tracțiunii.

Și cu funcția de comandă vocală în cabina Volvo FMX, beneficiați de toată asistența de care aveți nevoie.

Suprafețele și materialele interioare radiază calitate premium, indiferent de nivelul de finisare. Alegeți între trei niveluri de tapițare și o gamă largă de culori. Vă veți regăsi stilul preferat.

Variante de echipare

Alegeți între trei pachete de echipare interioară ce includ diverse finisaje și o gamă largă de culori.

Pachet de echipare - Robust

Include tapițerie de vinilin și covorașe din cauciuc. Explorați diferitele niveluri de echipare in Volvo Truck Builder.

Pachet de echipare - Dinamic

Include tapițerie textilă și covorașe din cauciuc. Explorați diferitele niveluri de echipare in Volvo Truck Builder.

Pachet de echipare - Progresiv

Include tapițerie din pluș sau piele și cu covorașe din cauciuc.  Explorați diferitele niveluri de echipare in Volvo Truck Builder.

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți

Volvo FMX - imagini interior

Personalizați-vă locul de muncă

Contactați reprezentantul local pentru a vă crea noul loc de muncă preferat.