TRUCKS

România

×

Nu lăsați starea drumului să vă oprească

Mobilitate extremă Volvo FMX

Atunci când drumul este acoperit de noroi sau nisip, singurul mod de a nu avea probleme este să vă mișcați continuu. O punte față motoare cu controlul automat al tracțiunii (ATC) și până la 300 de milimetri de gardă la sol sunt garanția că puteți face asta. Pe Volvo FMX în configurația 4×4, 6×6, 8×6 și 10×6 – această caracteristică angrenează automat puntea frontală exact în momentul în care aveți nevoie – și o dezactivează atunci când nu vă este necesară. Există o gamă întreagă de opțiuni pentru ca Volvo FMX să vă ușureze viața pe teren accidentat.

Punte față motoare

Puteți obține Volvo FMX cu o punte motoare față într-o configurație de 4×4, 6×6, 8×6 sau 10×6 – pentru a vă asigura că terenul accidentat nu constituie un impediment. Puntea față motoare este poziționată pentru a oferi autocamionului un unghi de apropiere mai bun. Este concepută pentru a fi puternică și eficientă. A fost integrată bara transversală în spatele corpului punții, prin urmare, carcasa robustă a punții a devenit cea mai joasă componentă a autocamionului, crescând semnificativ garda la sol atunci când acesta este încărcat la maximum.

Suspensie pneumatică spate

Suspensia noastră pneumatică spate realizată pentru autocamioane folosite în transportul de construcții vă oferă o gardă la sol de până la 300 de milimetri. Brațele arcurilor, burdufurile de aer și stabilizatorii sunt așezate deasupra punții motoare. Rezultatul? Beneficiați de garda la sol a suspensiei cu arcuri lamelare și de confortul și eficiența suspensiei pneumatice. Presiunea optimizată a punții spate pe fiecare punte se traduce printr-o tracțiune mai bună. Datorită suspensiei pneumatice, la autocamion ajung vibrații reduse. Confortul obținut și viteza medie îmbunătățită cresc productivitatea (o creștere de 5-10 km/h conform testelor noastre). Iar deteriorarea redusă a autocamionului ca urmare a scăderii vibrațiilor înseamnă disponibilitate mai mare.

Pregătit să plecați la drum

La pornirea în rampă, sistemul de asistență la pornirea din rampă poate menține autocamionul în unghi constant, în timp ce lanțul cinematic acumulează cuplu motor. Dacă se întâmplă să vă blocați, eliberarea prin balansare este o funcție I-Shift care vă permite să balansați autocamionul înainte și înapoi prin creșterea accelerației până când autocamionul se deblochează.

Trebuie să ieșiți la drum?

Contactați reprezentantul local pentru a vă personaliza autocamionul în sensul desfășurării cu succes a activității.