Design inteligent pentru stradă

Farurile în formă de V arată ca este un Volvo

Orice activitate. Orice stradă. Oricând. Volvo FE se simte ca acasă. Cabina simplificată și farurile caracteristice sub formă de V indică fără îndoială că face parte din familie.

Interiorul sigur și confortabil al noului Volvo FE

Înăuntru este numai siguranță și confort. Spațiul, scaunul, depozitarea, totul a fost proiectat în funcție de dumneavoastră. Iar amplasarea ergonomică a instrumentelor demonstrează că totul este accesibil.

I-Shift pentru Volvo FE

Eficiență integrată a combustibilului

Motorul special proiectat. Sistemul inteligent de transmisie I-Shift. Și numeroase servicii de economisire a combustibilului. Autocamionul Volvo FE reprezintă eficiența consumului de combustibil pe patru (sau șase) roți.

Cât ați putea economisi?
Disponibilitatea înseamnă rentabilitate

Mai multă disponibilitate

Serviciile și inovațiile noastre contribuie la prevenirea timpilor de staționare. Dacă totuși apar, sunt reduși la minimum. Atât este de simplu și vital.

Cum am reușit acest lucru
Volvo FE, proiectat pentru operații de distribuție rentabile

Creșteți productivitatea

De la treapta de acces în cabină proiectată special pentru activitatea de distribuție la sistemul complex de management al flotei, autocamionul Volvo FE este întruchiparea productivității.

Productivitate mai mare
Volvo FE: cu siguranță un autocamion sigur

Cu siguranță un autocamion sigur

O suită de remarcabile caracteristici de siguranță. Și o cabină construită pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

Conduceți în siguranță
Volvo FE vă oferă manevrabilitate fără efort

Acces ușor

Vă aflați într-un spațiu strâmt? Raza de bracaj mică, sistemul asistat de schimbare a vitezelor și ergonomia din timpul rulării fac din Volvo FE un autocamion extraordinar de manevrabil.

Urmăriți manevrabilitatea în acțiune
VT

Examinați un Volvo FE de aproape

Analizați fiecare caracteristică a autocamionului Volvo FE.

Contactaţi-ne