Șasiul Volvo FE – pentru montare ușoară a suprastructurilor

Rigid, dar flexibil

Șasiul Volvo FE poate fi configurat pentru aproape orice suprastructură. Modelul robust și rigid, pătrat și plat facilitează montarea suprastructurii, reprezentând o soluție potrivită pentru cele mai pretențioase operații. În plus, prin variantele îmbunătățite de șasiu pentru Euro 6, autocamionul Volvo FE rămâne neafectat de cerințele mai stricte privind emisiile.

Volvo Bodybuilder Instructions ajută la scurtarea timpului de așteptare

Mai puțin timp petrecut în atelierul carosierului

Comandați Volvo FE, iar carosierul se poate conecta imediat la Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri). Utilizând specificațiile precise și schițele 3D din sistem, lucrul poate începe chiar înainte ca autocamionul să iasă din fabrică. Prin urmare, livrarea va fi mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere financiar.

Volvo Bodybuilder Instructions
Sistem electronic de control pentru Volvo FE

Încărcare rapidă și ușoară

Sistemul electronic de comandă (ECS) poate fi utilizat pentru a controla ajustarea înălțimii șasiului în cazul suspensiei pneumatice, prin intermediul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi. Acest lucru înseamnă posibilitatea de încărcare rapidă și eficientă la orice înălțime.

Alegeți între o cabină cu suspensie mecanică sau pneumatică

Suspensie ultramodernă

Rulare uniformă garantată. Alegeți suspensia mecanică a cabinei, cu arcuri și amortizoare atât în partea din față, cât și în partea din spate. Ori suspensia pneumatică integrală a cabinei, cu perne de aer în față și în spate.

Sistem de frânare controlat electronic Volvo FE

Sistem de frânare controlat electronic (EBS)

Volvo FE este echipat cu sistem de frânare pneumatic ce dispune de discuri ventilate atât în față, cât și în spate. Sistemul de frânare controlat electronic (EBS) asigură un răspuns mai rapid și mai sigur la frânare și reduce uzura frânelor. Sistemul include caracteristici precum ABS și coordonarea sistemelor de frânare care utilizează frânele autocamionului pentru a asigura frânarea uniformă, reducerea uzurii anvelopelor și a frânelor. Pachetul EBS extins include și o caracteristică de menținere în rampă.

VT

Începeți să configuraţi

Vizitați un centru Volvo Trucks pentru a discuta despre opțiunile de configurare pentru autocamionul Volvo FE perfect.

Contactaţi-ne